Temat: Tuckerowie
View Single Post
stare 26.09.2012, 19:04   #44
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Czas na dokument: Życie Sima

Dzięki za wszystkie komcie!
Jezus, jakie przytłaczające zainteresowanie XD Teraz to się boję, żeby tego nie spieprzyć , choć chyba macie świadomość, że będą gorsze i lepsze odcinki Zapowiedziany odcinek jest już gotowy, chwilę temu przeszedł ekspertyzę mojej siostry, która stwierdziła, że "może być"
W sumie dziwi mnie zainteresowanie Helgą, która jest żywym (chyba w to wierzycie, nie?) dowodem na to, jak zrobić karierę wypowiadając 3 zdania siedząc na fotelu Nad ewentualnym fanklubem pomyślę

Tak na marginesie, to od razu przypominają mi się czasy Opowieści z Doliny Króliczej (starsi użytkownicy pewnie pamiętają te niebiańskie czasy różowych kulek analnych i uszów na żel.... ), tylko Życie Sima jest "bardziej przyzwoite" Jak ktoś z nowych jest ciekawy: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49329 (tylko jak się zaczytacie, to proszę, nie komentujcie już tego, bo jest to tak zardzewiały temat, że nie warto już go nigdzie wywlekać)

Edit: Ok, nadszedł piątek, a ja wcześniej skończyłem lekcje, więc pora na odcinek!

ODCINEK 2
SUPERNATURLICH

Dzięki za przeczytanie I jest jeszcze taka kwestia. Planuję zamianę nazwy tematu na "The Tuckers", albo "Tuckerowie", wypowiedzcie się proszę na ten temat, bo aktualny tytuł bardzo mi się nie podoba

Ostatnio edytowane przez Gio : 28.09.2012 - 12:21
Gio jest offline   Odpowiedź z Cytatem