Skoro chcecie konstruktywnie, pozwolę sobie ocenić po kolei każdy artykuł, chyba się nie pogniewacie

1. Wiadomości z forum - jak pisałem wcześniej, spodziewałem się czegoś nowego, jakichś gorących ploteczek, hitów i niesamowitych informacji, a nie czegoś, o czym każdy wie od miesiąca

2. Horoskop - nie czytałem, bo, szczerze mówiąc, nigdy mnie to nie jarało. Dobry pomysł z tym wydaniem szkolnym

3. Świat w pigułce - pisałem już Fallence, że wyszło jej świetnie - jedynie za mało informacji, ciekawostek. Ogólnie za mały ten artykuł

4. Trudne Sprawy - bardzo mi się podoba, takie artykuły są ciekawe i czytelnie, nie mam zastrzeżeń

5. TSP On Top - nie podoba mi się, znów wszystko obraca się wokół Gali, FS i OJSG, o których pełno w całym numerze. A o np. petycji do Administracji nie ma ani słowa. Naprawdę nic innego się u nas nie działo? ;O
6. Forum mówi - to mi się podoba. I nawet ja się wypowiedziałem

7. Polecane - TS2 - chociaż nie gram w dwójkę, ocenię. Autor skupił się jedynie na ubraniach, na dodatek dziwnie to wygląda graficznie. Jedynym plusem jest to, że rzeczy do pobrania jest dość dużo.
8. Polecane - TS3 - to mi się za to podoba. Ładne ułożenie graficzne tekstu (niby nie ma różnicy, ale dla mnie jakoś ładniej jest :>), po trochu wszystkiego (ubrania, fryzury, meble). Tylko mało tego, za mało :/
9. M jak Mieszkanie - jak pisałem na poprzedniejs stronie, podoba mi się. Artykuł obszerny, dużo zdjęć, w tym porady, domy i pokoje innych użytkowników, a przede wszystkim - jakie kolory do siebie pasują, co cenię w tym dziale najbardziej (jako facet aranżować pod kolor nie umiem

). Na plus

10. Nowinki ze świata Simów - nie ma co oceniać, Meggie opisała wszystko, co niebawem się ukaże lub ukazało

Nie wczytywałem się w treść, ale wygląda dobrze. Jednak nie lubię, kiedy wszystko jest pisane pogrubioną czcionką lub kursywą, lepiej wygląda wyróżniony jedynie tytuł.
11. Klawa Enklawa - napisane w bardzo ciekawy sposób, ale znów Gala, Gala, Gala. Już nudzi mnie to :/
12. Rankingi - jak zawsze perfekcyjnie

13. Strefa luzu - też idealnie, nawet wziąłem udział
Ogólnie wolę strefę forumową niż Simsową, więc w nią wczytuję się najbardziej
Taka opinia jest okej?