Cytat:
Autor skupił się jedynie na ubraniach, na dodatek dziwnie to wygląda graficznie.
|
Cytat:
dodałabym jednak coś więcej niż tylko ciuchy i fryzury, np. jakieś gadżety typu, torby, plecaki, dodatki, które nasze simy mogłyby nosić na sobie by podkreślić swój styl.
|
Brak czasu zmusił autorkę do przedstawienia dodatków w takiej formie.
Cytat:
Ponadto uważam że jak dobrze zepnie się poślady gazetkę w takiej postaci można przygotować w MAX. 3 tygodnie, a nie 2 miesiące.
|
Może i tak, ale nie jesteśmy profesjonalną gazetą, składamy się w większości z uczniów szkół średnich, w których nauka pochłania dużo czasu. Poza tym znacznie szybciej wyczerpałyby się pomysły na artykuły, gdyby gazetka wychodziła niemalże co chwilę. Ja sama nieraz mam dylemat, co dać do "Polecanych". Prawie połowa z moich fryzur w grze jest płatna, więc to na wstępie odpada...
Cytat:
Chodziło mi o to, że wszystko skupiło się tylko na Gali, a na niczym innym.
|
Czemu korekta nie doniosła takiego wrażenia? ; o
Cytat:
Na forum dzieje się za dużo
|
Nie zgadzam się. No chyba, że koniecznie mają być w kolejnych numerach omawiane afery (mniejsze lub większe) z Offtopu, co imo jest bez sensu.
Cytat:
ale naprawdę redaktorzy nie mają chwili wolnego czasu na napisanie artykułu?
|
Najwyraźniej nie.
A "wolny czas" wypełnia się wypoczynkiem, ewent. nadrabianiem szkolnych zaległości.
Cytat:
Pozdrawia rónież tegoroczna maturzystka
|
Do pozdrowień przyłącza się druga tegoroczna maturzystka, której na zrobienie dobrego artykułu potrzeba ok. półtora "spokojnego" tygodnia ;]