View Single Post
stare 01.10.2012, 18:04   #95
mucha
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadam jak gram by robaczek ;)

Cytat:
Napisał Kicaj Zobacz post
Całe OJSG średnie, dużo chaosu, no ale grafika ładna
Co do poprawiania czyichś wypocin, to mnie trochę szokujecie. Pamiętacie, że tutaj mamy Opowiadamy Jak Sobie Gramy, a nie konkurs literacki? Jeżeli ktoś liczy na składne treściowo i ciekawe teksty, to odsyłam do innych działów albo na inne fora.
Ja już nawet nie liczę na składne treściowo i ciekawe teksty. Nie muszą być długie, niesamowicie dopracowane, ale niech chociaż będą POPRAWNE.
Ja wiem, pisanie w internecie to nie sprawdzian z polskiego, żeby pisać treści wysokich lotów, ale jeśli autor chociaż trochę szanuje czytelnika, winien jest się PRZYŁOŻYĆ do tego, co robi, takie jest moje zdanie. Tutaj tego nie widzę.
Wydaje mi się, że jest to po prostu pisane na szybko, bez sprawdzenia, bez korekty, klik-klik na klawiaturze i "zatwierdź odpowiedź". A to nie jest w porządku w stosunku do osób, które to czytają, bo w mojej opinii czytelnik powinien wymagać - i zapewne wymaga - chociaż minimum poziomu od twórcy.

@Robaczku, tu nie chodzi o to, kto stanie po Twojej stronie, a kto będzie Cię atakował. Nie robimy tego - staramy się po prostu pomóc. Piszesz - pisz, to też jakiś sposób na wyrobienie pióra, ale staraj się brać do serca rady odnośnie pisania. Póki co, mam wrażenie, że przeczytać przeczytasz, ale machniesz ręką i dalej robisz swoje.
Jeśli masz problemy z ortografią, stylistyką, nie jesteś pewien czy to, co napisałeś jest w porządku, nie widzisz swoich błędów, to warto znaleźć osobę, która poświęci Ci chwilę i "zbetuje" kolejny odcinek OJSG, zanim wstawisz go na forum.
Jak już zaczniesz sam wyłapywać swoje błędy i nabierzesz trochę wprawy, oraz weźmiesz sobie nasze rady do serca, to jestem pewna, że się wyrobisz. (:

Tymczasem z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek do skomentowania. Mwhihi. :3
  Odpowiedź z Cytatem