Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 02.10.2012, 18:54   #10
Libby
Administrator

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Belle Rose

Mogłabym Ci powytykać trochę błędów, ale najpierw muszę zrobić coś innego... a mianowicie: Nienawidzę Cię! Za zabicie Juriego! Moja simka "owdowiała" i pewnie znów pójdzie w cug. A miała się ustatkować i miało być tak pięknie...
A wracając do BR... Aż się wierzyć nie chce, że to już koniec... Genialne zakończenie, genialne zdjęcia... Co chcesz jeszcze usłyszeć? Że Cię kocham? Nie, tego nie usłyszysz (ani nie przeczytasz). Nienawidzę Cię za Juriego!
Całe szczęście, że tleniona gnida zdechła. Przynajmniej o jednego robaka mniej. Chrisowi... Może lepiej nie będę pisać co bym zrobiła z tą szują...
Ciekawa jestem, czy powrócisz kiedyś z kontynuacją i co by mogło się w niej znaleźć. Jedno wiemy: Mei jest w ciąży. Choć nie wiadomo, czy ją donosi po takich przeżyciach.
Co Alia ma na głowie ? I oszpeciłaś Colina tą fryzurą...
A Juriego sobie zapamiętam! W sumie mogłam przestać czytać po tym, jak go uśmierciłaś...
Komentarz krótki, bo jestem zła.
Dach nareperowany? Szykuj się na desant! To będzie wydarzenie roku! Ba! Stulecia! Twoi sąsiedzi nigdy tego nie zapomną. Reszta miasta zresztą też nie.

Ostatnio edytowane przez Libby : 02.10.2012 - 18:56
Libby jest offline   Odpowiedź z Cytatem