Odpowiem krótko na wasze zapytania dotyczące bucików: TAK Mei jest w ciąży, a Chris zniknął razem z nią.
Jest pewna niewyjaśniona sprawa, ale jak widzę, Libby pod wpływem nerwów nawet jej nie zauważyła.
Nie mogłam zostawić przy życiu wszystkich, to by było za piękne. A bynajmniej nie chciałam, żeby na takie wyglądało.
Zanim ktoś mi napisze kolejny komentarz w stylu "coś Ty mu/jej zrobiła z włosami" to chciałam tylko powiedzieć, że lata w FS leciały, a ludzie się zmieniają. Jeśli dojdzie do kontynuacji, to na pewno zauważycie zmianę w Colinie i Alii, jakie nie powiem, ale na pewno będą. Chciałam zmianą włosów, podkreślić zmianę ich osobowości

Zresztą to chyba widać, że Alia nie wygląda już jak laleczka w różu...
Jeśli o Juriego chodzi, to sprawa nie jest taka jasna, w sumie nikt póki co tego nie zauważył, ale wam powiem. A przynajmniej naprowadzę. Jego ciała nie było kiedy przyjechała karetka i policja, a wcześniej, zanim chłopak skonał, Lambert zadzwonił na pogotowie mówiąc, że są dwa trupy, potem się wykręcił. Nikt z was nie uważa, że coś tu jest nie tak?
Sporo kwestii nie wyjaśniłam, także jeśli chcecie coś wiedzieć, to pytajcie. Na co będę mogła (a co nie wykorzystam w przyszłości), to odpowiem.
I tak nawiasem mówiąc, na początku tą deskę miał "w prezencie" dostać Colin. Teraz już mogę wam powiedzieć. Po waszych błaganiach, jednak mu odpuściłam. Ale od razu mówię, że to nie znaczy, że nie zrobię mu czegoś w kontynuacji

No ale do tego daleka droga
@Chrupku, pomysł z magazynem dobry, kiedyś go wykorzystam w jakimś celu

a z "tę" i "tą" to chyba nigdy mi się do łba nie wbije xD
I na niespodziankę nie będziecie musieli długo czekać, ale chciałabym żeby pojawiło się tu kilka komentarzy