Cytat:
Napisał John_Doe
Mam takie pytanie odnośnie najnowszego dodatku TS3: NZTŚ.
Mój sim jest wilkołakiem i mimo, że pełnia się już skończyła, absolutnie nie może się zmienić z powrotem w człowieka. Jak klikam na przemianę to pisze tam, że pierwotne instynkty mu na to nie pozwalają.  Śmiesznie brzmi, ale mnie to już wkurza. :/ Jest jakiś sposób na to?
A drugie to zombie... Wyłażą cały czas, we dnie, w nocy, w pełnię, jak nie ma pełni... I drą się wniebogłosy cały czas. Szukałem już po necie o tym i kod "testingcheatsenabled true" i usunięcie istot nadnaturalnych nie pomaga. Usunę jedne to za 5 minut wyłażą drugie. Trafia mnie już coś...  Ktoś ma jakiś inny pomysł na pozbycie się zombie?
Sorry jak było... :/
|
Zapisałeś grę podczas pełni i z niej wyszedłeś? Jeśli tak, to niestety będziesz zmuszony przenieść swoje rodziny do innego miasta, bo to paskudny bug. Ponoć najnowsza aktualizacja to naprawia. Na przyszłość, możesz też pobrać z sieci moda, który zapobiega wyłażeniu na powierzchnię zombiaków podczas pełni księżyca.
EDIT:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63989 (bezpośredni link)
Pozwoliłam sobie zmienić również nazwę tematu, aby bardziej obrazował Twój problem