View Single Post
stare 07.10.2012, 19:49   #1
Shannon

Reputacja: 10
Domyślnie Rodziny Shannon

dostałam The Sims 3: Supernatural i z tej okazji zainstalowałam podstawkę nawet! dziwnie się gra po takim czasie, ale z rozpędu aż stwierdziłam, że założę tu temat
teraz dopiero widzę jaki ten dział jest rozbudowany i muszę powiedzieć, że wyszło to na dobre i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego licznego grona XD
nie spodziewajcie się po mnie jakiś wybitnych historyjek, ani niczego wybitnego, po prostu pstrykam zdjęcia w trakcie gry, więc prawdopodobnie są strasznie nudne
dobra i tak nikt nie czyta, łapcie (>'3')>

Rodzina Nix
prologocoś, część pierwsza, część druga umarli

Rodzina Depp (hehs)
część pierwsza (poniżej), część druga, część trzecia umarli (zjadł pies)

Ok, no to zacznijmy od kobiecej części rodu, a tak dokładnie od Florence.

Flo (Fląsia) jest jak widać wampirzycą, do tego rudą i zdrowo świrniętą. Jest totalnie roztrzepana, nigdy nie słucha co się do niej mówi i dziwnie się ubiera. Całymi dniami zajmuje się dziećmi, ale nie raz zdarzyło jej się o nich zapomnieć (znaczy to ja zostawiam je na cały dzień w kojcu/tym foteliku gdzie jedzą, ale nvm :3).

Teraz proszę państwa czas na Johnnego. Przy tworzeniu zamiast nosa dałam mu ziemniaka, ale mam nadzieję, że i tak go polubicie, ponieważ ma wiele pozytywnych cech! W ogóle to mój pierwszy sim chyba, który wygląda (nawet) jak mężczyzna. Johnny jest duszą towarzystwa, jest równie zakręcony jak jego żona, ale można powiedzieć, że to on w tym związku ma głowę na karku. Wkurza mnie bo nigdy nie chce jeść przy stole, ale tak go mama wychowała najwyraźniej.

Florence urodziła bliźniaki i na powyższym zdjęciu znajduje się (ruda po matce) Lana. Nie jest wampirem, co mnie zdziwiło, bo jej brat jest i nie wiedziałam, że tak można Oo Za dużo nie mogę o niej jeszcze powiedzieć, oprócz tego, że ma chorobę sierocą, bo cały czas kiwa się w przód i w tył.

Dopiero jak wyłączyłam grę to zauważyłam, że nie mam zdjęcia brata Lany, ale to lepiej dla was, bo jest brzydki. W każdym razie, Misha (bo tak ma na imię) jest wampirem po mamie, ale włażące włosy w oczy odziedziczył po tatusiu, dla którego tak na marginesie jest oczkiem w głowie.

I to już wszyscy członkowie rodziny, tutaj macie jeszcze zdjęcie czarującego Johnnego...

...czytającej Florence (dziewczyna uwielbia pisać/czytać i z tego co pamiętam jest artystką, więc także rysować)...

...Johnnego lecącego do pracy (coś w polityce), boże uwielbiam simów na miotle XD...

..."trzy po trzy" z dziwną panią z dziwnymi odrostami...

... i bawiące się dzieciaki. Ten wzrok Mishy XD coś knuje typek.

Dziękuję za uwagę :3

e;AAAAA i zapomniałam
jak nazwać dziecko bo pomysłu żadnego nie mam :c
rzućcie jakieś imiona

Ostatnio edytowane przez Shannon : 18.11.2012 - 22:01
Shannon jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.