Historia bardzo fajna

Nawet wiem jakim mutantem jest Damien... Dziewczyna trafiła na niezłego obiboka...
Na czym w ogóle polega problem z grą? U mnie to jest tak, że owszem gra ma bugi (raczej drobne ostatnio odpukać) i przycinki (pewnie mam za dużo modów + ta gra tak ma

). Ale problemów z uruchomieniem jej nie miałam nigdy, a problem z błędami zapisów i wyłączaniem się gry dawno mam za sobą... Do niedawna to nawet byłabym skłonna powiedzieć, że te przycinki mogą być spowodowane kompem, który jednak już te 2-2,5 roku ma, ale pożyczyłam od kumpla grę "akcji" z ubiegłego roku i gra śmiga na najwyższych obrotach... Ja już nie pamiętam kiedy przeinstalowywałam grę, bo ostatnio to nawet po instalacji nowego dodatku nie muszę jej przeinstalowywać, co dla mnie jest dużym zaskoczeniem, pozytywnym oczywiście. Mam taką metodę, że instaluję podstawkę, na nią najnowszą łatkę, a potem hurtem wszystkie dodatki, w kolejności wydawania. Kiedyś instalowałam po kolej łatki z płyt, każąc instalatorom aktualizować grę, ale to jest mniej wygodne, a efekt jest identyczny. Nie widzę różnicy w funkcjonowaniu gry.