View Single Post
stare 18.10.2012, 18:31   #4
Chwalisława

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Życie simów Smallcherry

TUM, TUM, TUM! Niestety nie będę już kontynuowała losów Caroline, Damona i ich rodziny, bo ona jest przeklęta! Gdy wchodzę do gry to od razu mnie wywala, a najlepsze jest to, że to tylko u nich się tak dzieje, w innych rodzinkach nie. Może kiedyś skończę kontynuować losy Alice Wednesday, ale jeszcze nie teraz
Za to mam dla was nową postać, która będzie gościć u mnie.

Annabell Cruz... jest to 19sto letnia dziewczyna, która jest potwornie nieśmiała. Od dziecka mieszkała w Moonlight Fools i czuje się tam najpewniej, bo jest tam więcej takich istot jak ona. Zamieszkuje w małym domku na końcu MF. Jest to skromny domek, bo nie miała zbyt wiele pieniędzy. Kochała swoją sypialnię, w którą włożyła najwięcej wkładu.

Jest ona czarodziejką.

Mieszka też z nią kotka Agnes. Jest to najlepsza przyjaciółka Annabell.
(przepraszam za inne meble w kuchni)

Annabell była sierotą, która samotnie błąkała się po MF. Jej matka zmarła, podczas zaklęcia transformacji, które akurat wykonywała. Annabell miała wtedy 8 lat. Wieczorami uciekała z domu dziecka i wędrowała na cmentarz porozmawiać z matką, tak jest do teraz. Potrafiła godzinami siedzieć na cmentarzu, płacząc i rozmawiając, chociaż nie dostawała żadnej odpowiedzi.

Nie miała pojęcia, że gdy spała ktoś jej się przyglądał.

To była tylko mała zapowiedź.

Ostatnio edytowane przez Chwalisława : 18.10.2012 - 19:35
Chwalisława jest offline   Odpowiedź z Cytatem