Cześć!
Mam dobrą wiadomość!

Jako, że mój najukochańszy tatulek ma wszędzie znajomości, moja gra ocaleje.
Jeśli pewien pan znajdzie wkrótce czas, może się wyrobi do weekendu i za kilka dni pojawi się Moonlight Falls oraz aktualizacje poprzedniego odcinka!
Zapewne nieco się zmieni, bo nie dałam rady odzyskać downloadsów, ale większość Packages mam oraz mam w zakladkach zapisanych kilka naprawdę świetnych stron z dodatkami!
Przepraszam, że to tak długo trwało. No i myślę, że od teraz odcinki zaczną się pojawiać regularnie, ale zapewne z nieco mniejszą (niewiele) ilością tekstu (szkoła i moje chore ambicje

)
Mam nadzieję, że mi to wybaczycie i nie zaprzestaliście darzyć sympatią mojej twórczości.
Skoro jesteśmy przy oficjalnym komunikacie, pragnę podziękować wam za wszystkie miłe - mniej lub bardziej - komentarze, opinie i szczegółowe oceny. Szkoda tylko, że nie ma więcej tak obszernych komentarzy, ponieważ lubię wiedzieć co mam poprawić.
Wiem, że przeginam, że to nie FS, a ja to zbyt poważne traktuję, ale nie byłabym sobą, gdybym nie zrobiła czegoś perfekcyjnie. Z uporem maniaka będę pisać długie opisy, szczegółowe i ostrykać ogrom zdjęć. No ja to po prostu kocham!
Chewbacca - no cóż, każdego interesuje co innego. Ja po prostu musiałam napisać, że rozbebłała ziemniaki. Chodziło mi o to, że Faye po prostu nie ma co ze sobą, jest znudzona.
nmin - och, Ty Sherlocku! Ćśśś...
Serdecznie polecam również OJSG od
iness92 - dziewczyna serio nieźle pisze!
A teraz prośba do was, moi ukochani czytelnicy! (ci zarejestrowani i nie)
Pięknie proszę, by ktoś polecił mi jakieś autka wyglądające dość realistycznie oraz ubrania, dodatki etc. Tylko z zaufanych stron.
A tu moje GjeGje, jak coś: 11028203
No i administracja nie będzie już mieć mi za złe
Również wkrótce zapraszam was, do moich tematów poświęconych tworzeniem simów i domów