View Single Post
stare 23.10.2012, 20:08   #116
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Losy rodzin MAXISA

Rodzina Zadek
Jak mi się, moja stara rodzinka w SV znudziła to na tym samym zapisie weszłam w Agnieszkę Zadek i ją przeprowadziłam do domku który, wybudowałam a ponieważ miała kota którego niestety trochę zaniedbała i jej go zabrali nie miała zbytnio dla niego czasu bo adoptowałam jej dziecko. Dziewczynkę Patrycję a że sama po paru dniach stała się, Emerytką to zaprzyjaźniłam ją z jakąś simka która również była em emerytką. Agnieszka zaprzyjaźniła się, z nią i zaproponowała jej żeby się, do niej wprowadziła . Jej przyjaciółka Była akrobatką ale zmieniłam jej pracę najpierw na Biznes a potem na karierę polityczną.
Po pewnym czasie jak Patrycja stała się, dzieckiem w wieku szkolnym Agnieszka Zadek odkryła Metamorfium WP które, podarowała swojej adoptowanej córce na urodziny jako prezent . Patrycja Ożywiła Piotrka i obecnie planuje by, jak dorosną to żeby wzięli ślub. Agnieszka Zadek odkryła Eliksir odmładzający i go wypiła a potem, taki sam sporządziła dla przyjaciółki. Potem wybrała się, do Chin gdzie zakochała się, w sprzedawcy i po powrocie zaprosiła go do siebie . Ale przedtem wyprowadziłam jej przyjaciółkę z domu i wprowadziłam do innego by, Agnieszka mogła się oświadczyć i wziąć ślub ze swoim ukochanym. a do nich wraz z nim przeprowadził się Brat jej męża i Agnieszka obecnie jest w ciąży. Nauczyła się, Gotowania , Malowania i Logiki. Jest pisarką jej mąż pracuje w
Wojsku a jego brat, jeszcze nie pracuje ale znajdę mu jakąś pracę.
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem