Cytat:
Napisał Liv
Tak, batbox może pomóc, aczkolwiek sama nie doświadczyłam wszystkich istniejących problemów z grą i nie wiem, czy na ten problem akurat będzie rada.
|
no rada jest, wyciągnąć wszystkie simy z rodzinki przez SimPe i usunąć daną rodzinkę, potem stworzyć ją od nowa, na czysto i chyba będę musiała tak zrobić... ._.
Cytat:
Napisał Liv
Wiem jednak, że z wieloma rzeczami daje sobie rade i sama czasami jestem zaskoczona, jak bardzo jest w stanie pomóc w kryzysowej sytuacji 
|
no właśnie, tak się akurat składa, że wiesz bardzo dużo, a ja chyba znowu coś namieszałam...
ciągle wywala mi grę kiedy wchodzę na swoje otoczenie, nawet jak nic nie robię przez chwilę, to wystarczy że coś wcisnę i zaraz mi wypierdziela komunikat o aplikacji :/
tak jak pisałam, czyściłam otoczenie tym choodcheckerem i nie zrobiłam kopii zapasowej, więc zdaję sobie sprawę, że chyba nic się już zrobić nie da, jak jedynie stworzyć nowe otoczenie

i teraz pytanie odnośnie simów, lepiej chyba będzie jeśli sposobem z
TEGO posta przeniosę domy do katalogu, a potem zwyczajnie poinstaluję wszystkie simy i wprowadzę je do poprzednich domków, niż jeśli spakuję je z domkami a potem zainstaluję w grze?
no chyba że jest jakiś inny sposób na mój problem, ale to raczej wątpliwe...