View Single Post
stare 26.10.2012, 20:50   #156
Alcioo :33

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Opowiadam jak gram by robaczek ;)

Ludzie... Nie wierzycie mi?> Nawet film mogę nagrać jak ten program zmienia wersję słów...

Ta historia z Pokarz* lub Z Kąd* ok spq, widać dla każdego to moja wina... Ja mam swoją wersję wydarzeń, i tak jak już powiedziałem "mogę nagrać filmik"...
Brak słów, brak słów.
Na człowieka można najechać? Ok spq mam 13 lat i co? Z polskiego miałem piątki. Każde świadectwo z paskiem. Ale na OJSG mam błędy i co z tego? Wg mnie pisze tak w miarę, ale znam osoby w moim wieku na tym forum co mają po 98% dobrych komentarzy, mam dobre zdjęcia. osobiście poza szkołą mam swój własny język bez podkreślania litery "ę,ą,ó" w słowie, nie piszę przecinków, Rzeczowniki piszę często z dużej litery... Ale po prostu tak mam i tyle. Ja to robię po prostu dla siebie, oczywiście i dla was. Ale widać, że nikt nie podkreślił, że odcinki są pisane na szybko. Można powiedzieć, że między dzwonkami. Wiem rozumiem, że moje OJSG nie jest doskonałe w pisaniu. Ale to jest OJSG. Ja nie piszę wypracowania na 6 w szkole tylko opowiadam jak sobie gram. Rozumiem, że podczas tego jak opowiadam muszą być też jakieś zasady, ale nikt mi nie napisał żadnych plusów, tylko same minusy. Dobrze może nie ma żadnych plusów, ale to tylko w was. Ja ma mało czasu na to forum, ale jeżeli już go znajdę to napisze ten odcinek. Szczerz? Nie wiem ile osób miało tak dużo złych opinii jak Ja. Również nie widziałem osoby, która mogła by napisać taki komentarz wiedząc o tym, że straci swoje osoby, które ją czytają. Moja historia też nie jest najwyższych lotów, doskonale to wiem, ale tak jak już powiedziałem: " Simsy to wciągająca gra, a Ja nie mam na tyle czasu". Ok jak po tej wypowiedzi stracę osoby, które mnie czytały to już trudno. Powiedziałem co miałem powiedzieć i Dziękuję.

Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 26.10.2012 - 20:54
Alcioo :33 jest offline   Odpowiedź z Cytatem