Cytat:
Napisał rudzielec
Szczerze mówiąc, to troszkę ciężko czytało mi się ten odcinek. Szczególnie opisy wydały mi się takie... Napisałeś, że próbowałeś rozwinąć swoje opisy, tylko nie rozumiem po co? Jak dotąd wszystko grało i buczało, że się tak wyrażę, a jak tak jest to nie ma sensu tego zmieniać.
|
Opisy zawsze były moją słabą stroną. O ile dialogi bardzo łatwo mi idą, moje postacie mogą ględzić i ględzić całymi stronami, to już na opisach potrafię się zaciąć i to na miesiące, stąd też próby zmian. Do tego dochodzi jeszcze podświadome sugerowanie się czytanymi książkami. Wcześniej na okrągło czytałem Agathę Christie, która miała skąpe opisy. Przy odcinku ósmym za to książki się zmieniały z Taltosa Anne Rice na Władcę Pierścieni, by ostatecznie zakończyć się na Lalce, stąd może różnica każdej części odcinka.
Tak więc rada dla innych - jeżeli piszecie coś, nie czytajcie niczego albo czytajcie tylko jedną książkę! ! !
Cytat:
Napisał rudzielec
Dużo weny życzę i mam nadzieję, że przy następnym odcinku będę mogła napisać "super odcinek", bo póki co, ten oceniam na dobry 
|
Dziękuję i mam nadzieję, że uda mi się napisać ostatni odcinek w starym stylu. Nawet zacząłem czytać kolejną książkę Agathy.

33
Aha, i jeszcze coś:
Cytat:
Napisał rudzielec
bynajmniej takie jest moje zdanie.
|
Zgiń, przepadnij! *syczy i prycha*