Temat: Kącik myrtka
View Single Post
stare 29.10.2012, 13:36   #44
Kestrel

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Kącik myrtka

Nie podoba mi się. Przypomina mi moją promotorkę z licencjatu, takie tam moje osobiste skojarzenia.
Podoba mi się sukienka, a jeśli chodzi o samą simkę...
Brwi - sa fatalne, nie wiem czy to maxis czy jakieś bardzo kiepskie customowe, ale są w każdym razie okropniaste, krzaczaste i o nieładnym, zbyt okrągłym kształcie. Oprócz tego są za ciemne. Sama wyznaję zasadę, że brwi zawsze powinny być ciemniejsze od koloru włosów, ale nigdy nie miałam na myśli jaśniutkiego blondu w połączeniu z czernią/głębokim brązem. Wygląda to sztucznie i z lekka tandetnie.
Oczy - mają nieładny kształt, są za okrągłe, za duże i mają nienaturalne tęczówki. Oczy to bardzo ważny element twarzy zarówno w realu jak i w simsach, jeśli one są nieładne, to marne szanse, że sim wyjdzie ładny. Ludzie od zawsze ekscytowali się duzymi oczami, które są utożsamiane z pięknem. Ale wszystko ma swój umiar, chodzi o oczy duże i ładne, a nie ogromne i nieładne jakie niestety ma wg mnie Rue. (btw, wiedziałaś, że rue to po francusku ulica? )
Fryzura nie w moim stylu, nie lubię krótkich włosów, fanką blondu też nie jestem, aczkolwiek na ładnych simach jestem w stanie go znieść.
Nie podoba mi się jeszcze zegarek, poprostu nie lubię takich, kojarzą mi się ze starszymi paniami. Prezentacja (na którą praktycznie zawsze zwracam najmniejszą uwagę) też mnie nie zachwyca, tło z prawdziwego zdjęcia nigdy nie wygląda dobrze w simsach.

Ostatnio edytowane przez Kestrel : 29.10.2012 - 14:04
Kestrel jest offline   Odpowiedź z Cytatem