Nie podobają mi się trzy rzeczy, no właściwie cztery:
- Kolor włosów, o zgrozo, jak ja nie cierpię oklepanej i "oczywistej" platyny (możliwe, że miały być białe, whatever, białych kłaków jak u Kory Jackowskiej czy innych tandeciar też nie znoszę, to też dla mnie to jeden pies

)
- Brwi. Sama lubię ostrzejsze, ale bez przesady, te są nienaturalnie ostre.
- Rzęsy. Są jakieś hm.. zbyt krzaczaste, brak mi chyba lepszego słowa w tej chwili.
- Strój. Nie przepadam za kwiatowymi wzorami, kojarzą mi się z babciami, buty za bardzo ciżemkowe

A ćwieki nijak się mają do kwiotkÓW.
Reszta rysów jej twarzy jest niezła. Najładniejsze są chyba usta, pełne i delikatne, i zarazem niedzi*karskie. Plus za bladość do tej platyny, bo chyba gorzej by już być nie mogło niż spalona solarą tleniona blondi.
Cytat:
Napisał Trykuu.
sory sory  , zapomniałem, że tutaj wszystko jest perfekcyjne a nikt nic nie wie o płatnych dodatkach za darmo mimo, że ma je większość ;]
|
Osobiście nabywam płatne dodatki ze stron kreatorów, ale chyba nie jest tajemnicą, że są ludzie, którzy zajmują się retexturami? Wiele z "płatnych" włosów, które widać tu na forum to darmowe retextury, a nie płatne oryginały, potrafię je rozpoznać jako, że mam te płatne i wiem jak wyglądają

Zresztą są przypadki, w których retextury wyglądają lepiej niż na oryginale.