View Single Post
stare 29.10.2012, 15:33   #213
JuliaM

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?

Cytat:
Napisał Karel13 Zobacz post
Jeśli chodzi o link, który dodała Saphira to szczerze wątpię, że to będzie tak wyglądać.
Za duże obciążenie dla komputera. A co by się stało, jakby jeszcze doszły dodatki?
Dokładnie tak, pamiętajmy, że Simsy to dość rozbudowana gra, pamięciożerna, na dodatek średnio zoptymalizowana, więc postawienie jej na takim silniku graficznym byłoby prawdziwą katastrofą. Każda z częsci Simsów, w dniu premiery miała rozsądne wymagania sprzętowe i z tą będzie podobnie, także grafika na pewno zostanie ulepszona, ale wydaja mi się, że pozostanie taka "rysunkowa", wielkiego realizmu się nie spodziewam.
Poza tym to fake, na wielu stronach fanowskich zostało to już wyjaśnione.

Wątpię żeby EA zrezygnowało z wydawania EPek. Taka jest polityka tej firmy, wydają mnóstwo serii (Simsy, FIFA, Rock Band, NFS...) i zarabiają na tym krocie, więc tak łatwo nie zrezygnują z pewnego zysku. Może podstawowa wersja gry będzie bardziej rozbudowana o kariery czy interakcje z otoczeniem, ale na pewno nie wprowadzą zwierząt czy pogody, bo przecież na to czeka (tak mi się wydaje) najwięcej osób, więc straciliby na tym sporo kasy.

Ja tam niczego wielkiego nie oczekuje, bo nie chce się zawieść. Mam tylko nadzieję, że gra będzie tak okrutnie zbugowana jak trójka. EA to gigant i w głowie mi się nie miesci, żeby niemal 4 letnia gra wciąż zawierała tak dużo błędów. Oczekuję więc płynnie chodzącej, ładnej, nie pozbawionej klimatu poprzedniczek gry z którą znów będzie można marnować życie

Express yourself, don't repress yourself

I'm breakin' all the rules I didn't make
JuliaM jest offline   Odpowiedź z Cytatem