View Single Post
stare 03.11.2012, 14:37   #215
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?

Co do króliczych dziur, zawsze możliwy jest kompromis - widzimy wszystko we wszystkich budynkach, ale w szkole/pracy nie możemy nic robić, prócz patrzenia. Oczywiście wtedy, gdy jesteśmy pracownikiem/uczniem. W innym przypadku [np. gdy idziemy na kolację do restauracji, na stadion, na wywiadówkę] mamy [oczywiście odpowiednio ograniczone] opcje interakcji. Uważam, że to najrozsądniejsze rozwiązanie.

Co do zmian w grze, najbardziej zależy mi na poprawieniu grafiki. Nie chcę, żeby była nie wiadomo jak cudowna i realistyczna, ale żeby była nieco lepsza, niż dwójkowa. Bo ta z trzeciej części jest niestety gorsza.
Poza tym więcej opcji zmiany wyglądu Simów, poprawa animacji, większe miasta ze zróżnicowanymi budynkami i wieżowcami [już nie mówię o tym, że byłoby miło zobaczyć to w podstawie, bo to nierealne; ale mogli by zrobić dodatek Miasto/Otoczenie, gdzie mielibyśmy rozbudowane miasto i szersze możliwości edycji otoczenia], czy możliwość oddzielenia świata realnego od fantastycznego [wszelkie fantastyczne postacie, interakcje, przedmioty w osobnym dodatku rozwiązałyby ten problem].

Tia, ja to mam wyobraźnię...

@down: akurat to wszystko, co tu podałem nie potrzebuje więcej, niż potrzebowała trójka A wręcz przypuszczam, że potrzebuje mniej.

Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 05.11.2012 - 07:09
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem