View Single Post
stare 14.11.2012, 16:19   #83
Myrtek

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Moonlight Falls by myrtek

nmin - od teraz akcja rozwijać się będzie sprawnie, a Faye przestanie smęcić
Katherine - są normalnie, tylko to auto tak ma. Jak nie będą razem to...?
Kicaj - dziękuję za kilka słów krytyki, więcej mi trza, więc nie hamuj się!
Shattered - Henry? :o Dziękuję za fajny komentarz. Mimo mi i cieszę się niezmiernie, że tak Ci się podoba, a ja zyskałam nowego czytelnika.

5 komentarzy? :o Nie to, że żebrzę o nie, ale to wyjątkowo...mało :<

Tym razem bonus. Nie wiem, kiedy odcinek się ukażę, bo jak na razie mam tylko kilkanaście linijek testu.
Cud się stanie, jeśli w ten weekend go wstawię.
Dlaczego? Sprawy szkolne.
Może pojawi się w następnym tygodniu, więc do następnego weekendu go bacznie wyczekujcie.

Teraz na poważnie:
Jak wiecie, "Moonlight Falls" z działem OJSG ma wspólne tylko tyle, że jest w tym dziale. Zdjęcia robione są pod tekst, korzystam wybitnie często z póz i przypadkiem jest kiedy simy robią coś przez przypadek .
Zresztą wchodząc do mojego tematu od razu rzuca się w oczy ilość tekstu. I tak z jego obszernością się ograniczam, bo nie każdemu chce się to czytać.
Otóż myślałam o...przenosinach do FotoStory. Wiem, że to poniekąd nie ma sensu, bo mam swoich czytelników, wiedzących co, gdzie i o której, ale ktoś mi kiedyś napisał: "Marnujesz się w tym ojsg".
Jest również druga strona medalu: produkuję się, a otrzymuje w zamian tzw. 'podglądaczy', którzy wchodzą, czytają i opuszczają temat bez zostawienia komentarza.
Dlatego byłabym wam naprawdę wdzięczna, gdybyście wyrazili w tej sprawie swoje zdanie. Przedstawili wszystkie za i przeciw.

A teraz plakaty promujące MF: