View Single Post
stare 15.11.2012, 19:16   #179
inseparable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Nudne historie simów Milkie ;3

więc tak - dzisiaj testiren nowen dodadatken jestę na etapie lata i postanowiłam przedstawić wam efekty. oczywiście nie obyło się bez nowej rodzinki ; ) tym razem Hudsonowie...

trochę szalony ojczulek Alistair

jego żona Amy

oraz ich dzieci (3 córki HOHOHOHO). UWAGA! są one nazwane na cześć 3 bohaterów OJSG, którzy zostali w sumie wyróżnieni nie wiem czemu. i think że mi się po prostu podobają
tak więc, najstarsza Lauren, czyli przekształcenie od Laury iness92

troszkę młodsza, Florence/Florie, po nmin'owym Florku

oraz najmłodsza - Ceresei, po coż... Ceresei Rosemarie

Amy postanowiła być przykładną matką (HAHA) i zabrać starsze córki popołudniem nad morze. razem z Lauren zanurzyły się w oceano-morzu (tak właściwie, to co to jest?)...

a Florie postanowiła potarzać się w piasku.

kilka dni (znaczy zapewne to jakieś miesiące były, nie? bo kto to widział, żeby się pora roku zmieniała co 7 dni... xd) później odbył się festiwal letni, na którym znalazła się cała familia. znaczy oprócz Ceresei, bo i tak by nic nie mogła tam robić... żywot małego dziecka jest ciężki :c
Lauren je lody

Amy z Alem zasuwa na wrotkach

Florie dała się pomalować

Lauren piłkarz hahahahah

urządzili też ''bitwę wodną'', co dziwne, najbardziej ucierpiał w niej Al.

później Amy i Lauren wzięły udział w konkursie na jedzenie hot-dogów, który zresztą wygrała Amy.

gościu rozwalił system

zajadają...

na koniec cała rodzinka zrobiła sobie grupowe zdjęcie

i jeszcze fajerwereczki! :3

chociaż mało mebli w dodatku, to niezwykle mi się podobają! a szczególnie te dwa bardziej dla dzieci, nie wiem czemu, urzekły mnie...

bez fabuły, bo to tylko test. chyba żeby ktoś chciał, wtedy mogę pograć tą rodzinką dłużej

Ostatnio edytowane przez inseparable : 15.11.2012 - 19:35
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem