więc tak - dzisiaj testiren nowen dodadatken

jestę na etapie lata i postanowiłam przedstawić wam efekty. oczywiście nie obyło się bez nowej rodzinki ; ) tym razem Hudsonowie...
trochę szalony ojczulek Alistair
jego żona Amy
oraz ich dzieci (3 córki HOHOHOHO). UWAGA! są one nazwane na cześć 3 bohaterów OJSG, którzy zostali w sumie wyróżnieni nie wiem czemu. i think że mi się po prostu podobają

tak więc, najstarsza Lauren, czyli przekształcenie od Laury
iness92
troszkę młodsza, Florence/Florie, po
nmin'owym Florku
oraz najmłodsza - Ceresei, po coż... Ceresei
Rosemarie
Amy postanowiła być przykładną matką (HAHA) i zabrać starsze córki popołudniem nad morze. razem z Lauren zanurzyły się w oceano-morzu (tak właściwie, to co to jest?)...
a Florie postanowiła potarzać się w piasku.
kilka dni (znaczy zapewne to jakieś miesiące były, nie? bo kto to widział, żeby się pora roku zmieniała co 7 dni... xd) później odbył się festiwal letni, na którym znalazła się cała familia. znaczy oprócz Ceresei, bo i tak by nic nie mogła tam robić... żywot małego dziecka jest ciężki :c
Lauren je lody
Amy z Alem zasuwa na wrotkach
Florie dała się pomalować
Lauren piłkarz hahahahah
urządzili też ''bitwę wodną'', co dziwne, najbardziej ucierpiał w niej Al.
później Amy i Lauren wzięły udział w konkursie na jedzenie hot-dogów, który zresztą wygrała Amy.
gościu rozwalił system
zajadają...
na koniec cała rodzinka zrobiła sobie grupowe zdjęcie
i jeszcze fajerwereczki! :3
chociaż mało mebli w dodatku, to niezwykle mi się podobają! a szczególnie te dwa bardziej dla dzieci, nie wiem czemu, urzekły mnie...
bez fabuły, bo to tylko test. chyba żeby ktoś chciał, wtedy mogę pograć tą rodzinką dłużej