View Single Post
stare 16.11.2012, 14:41   #1220
Chantelle

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał Chantelle Zobacz post
Mam problem tego rodzaju, że nie działa mi program do instalacji plików sims3pack. Zacznę od tego, że któregoś pięknego razu wywaliłam wszystkie dostępne dodatki jakie miałam, bo chciałam zrobić z nimi porządek, usunąć te wadliwe/niepotrzebne i zostawić te dobre. Nagle się okazało, że po kliknięciu na plik sims3pack w celu zainstalowania go pojawia się tylko okno startowe, ale program instalacyjny już nie. Odinstalowałam więc całą grę, wyrzuciłam i wyczyściłam zupełnie wszystko, ale nadal ten program się nie pojawia i nie mogę zainstalować żadnego pliku :<
Ponawiam, bo nadal nie znalazłam rozwiązania a coraz bardziej zaczyna mnie to irytować. Nie pomaga reinstalka, ani rzekomo prawidłowe wrzucanie plików sims3pack do folderu Downloads (wcześniej wszystko razem wrzucałam do Packages i było w porządku). Już nie wiem co mam robić i dlaczego ten cholerny launcher nie działa...

EDIT. Ja nie mogę...Gosh, JAKA JA JESTEM GŁUPIA -.- Tak idiotycznie zrobiłam. Nigdy więcej nie będę kazała instalować simsów siostrze, która zainstalowała wszystkie dodatki na dwóch różnych dyskach. Połowę dodatków miałam na J, a drugą połowę na C razem z podstawą. Foldery robiłam w jednym dodatku na dysku J, gdzie podstawy nie było i launcher nie działał. Tylko dlatego, że na tym dysku tej podstawy nie było i on nie łapał. MIESIĄC zastanawiania się nad tak kretyńskim problemem. Przepraszam za kłopot, pytanie już nieaktualne...

Ostatnio edytowane przez Chantelle : 16.11.2012 - 14:47
Chantelle jest offline   Odpowiedź z Cytatem