Oki doki, no to lecim z kolejna porcyjka zdjec ;D
Rodzina McGarden ciag dalszy
Myju myju...Sasha sprzata domek ;D uczynny z niego chloptas...
...nawet jesli dom strachow go przeraza i ma gesia skorke xd...
...pszczoly tez dokuczaly biedakowi ;/...
...nawet fasolki nie byly po jego stronie T.T...
Nie wiem jak wy, ale dla mnie idealne na horror xD
Jesien szalala no i liscie tez pospadaly....trzeba troszke pograbic ;]
A po ciezkiej pracy czas sie pobawic w stercie lisci ;p
Lzy zwyciestwa nad lososiem z rusztu! Dzieki ci Boze! xD
Oczywiscie zapomnialabym wam pokazac nowy nabytek Sashy i Lisanny - domek skromny, ale dosc duzy, by pomiescic liczna rodzine.
Wspolny wieczor we dwoje - Lisanna wkuwa, a Sasha...tez wkuwa z programow kulinarnych
Oboje doczekali sie nawet kominku w domu
Lisanna czesto widziala dosc smutnego Sashe...widac bylo, ze chlopak byl czyms przygnebiony.
Oczywiscie Lisanna nie bylaby soba, gdyby zostawila biednego Sashe samemu sobie i probowala pocieszyc przyjaciela.
Sasha zrozumial jak bardzo kochal Lisanne, a byl zly na siebie, ze nie ma dosc odwagi, by jej to wyznac...
Ktoregos wieczoru pechc chcial, ze kominek sie zapali i wybuchl pozar....Sasha czym predzej chwycil za gasnice i popedzil do salonu gasic plomienie przy przestraszonej Lisannie.
Po pozarze patrze....a tu do domu naszych McGardenow wparowal wlamywacz!....ale na szczescie policja przyjechala bardzo szybko <ku mojemu zdziwieniu O.o> i zlapala zlodziejaszka.....za duzo tych wrazen jak na jedna noc.
Ale to nie wszystko....kiedy policja zakuwala w kajdany zlodzieja Sasha popedzil gdzies na tylna czesc dzialki, do ogrodka...
...patrze, a to toooo go zaciekawilo...
A tu doznalam szoku! UFO przylecialo! Loooool Owneeed O.O
Swintuchy porwaly mojego Sashe QQ!!!
Kiedy Sasha zostal uprowadzony T.T....Lisanna zastanawiala sie gdzie go wcielo xD
A oto winowajca!!!
No dobra...winowajczyni :/
Biedny Sasha....juz chyba nic dobrego go nie spotka....teraz to juz w ogole bedzie mial psyche zjechaną QQ...i jak tu nie pic? xD
Co sie stanie z wiecznie pechowym Sasha? Czy Lisanna dowie sie o UFO? Czy moze stwierdzi, ze chlopakowi odbija i sie wyprowadzi?
BONUSY:
Wyplukiwanie uszu po deszczu
Slodziachna UFOczka z kolorowa parasolka nawiazujaca kontakty towarzyskie.
Po chwili Ufoczka.....no zmarlo jej sie O.o
Miss dobrego stylu na 1szym planie + mistrz drugiego planu, chlopak bijacy balonami z woda kostuche xD!