View Single Post
stare 20.11.2012, 19:08   #91
Meona

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: 4 Pory Roku - wrażenia z gry.

Grałam dość mało, ale i tak mogę stwierdzić, że dodatek wspaniały. Wspaniałe widoki, jesień przepiękna.. te kolorowe drzewa i liście opadające stopniowo.. cudownie po prostu. Przyznam się, że w zimie nie grałam z powodu braku czasu, ale z tego co widzę z waszych zdjęć, jest fantastyczna. Nie mogę się doczekać jej u siebie. Szkoda tylko, że moje simy na razie jeszcze nie zachorowały, no ale cóż.. Lato jak lato.. podobają mi się materace, deszcz jest realistyczny. Gra mi się nawet nie przycina no może tak minimalnie. Festiwale są fajne i zabieram na nie całą rodzinę (no może oprócz kota, bo futrzak nie chce się zaciągnąć do parku , ale mam problem z karnetami festiwalowymi, ponieważ niespecjalnie chcą się wykorzystać do kupowania tych rzeczy w kramie, lecz to raczej nie ten temat. Randki online są średnie.. niewiele mogę o nich napisać, bo właściwie założyłam profil, poprzeglądałam profile i powysyłałam parę wiadomości.

Tryb planowania na razie przeglądałam tylko pokoje z grubsza.. Według mnie to źle nie jest. Mogłabym je jedynie lekko przerobić, aby lepiej wyglądały. Brakuje tej opcji zapisywania własnych pokoi, no ale cóż zrobić.. nie ma to nie ma i trzeba jakoś przeżyć.

Jak na razie oceniam na 10.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.