View Single Post
stare 21.11.2012, 20:39   #190
inseparable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Nudne historie simów Milkie ;3

tak, ja też mam nadzieję, że szybko z tej rodzinki nie zrezygnuję, polubiłam ją jakoś co do tamtej z MF (szalone przedstawienie)... denerwuje mnie samo miasto. jakoś tak szmaragdowo wszędzie i w sumie chodzi mi wszystko wolniej niż normalnie.
jeśli chodzi o ten odcinek to miał być już w weekend ale moje problemy z imgurem/imageshackiem zniechęciły mnie do dodawania czegokolwiek, dlatego trochę spóźniony, ale jest

HUDSONOWIE, cz. 3

mój pierwszy zombiak! to w sumie śmieszne, grałam w MF i nawet tam ich nie było... (nie wiem w sumie czy to powód do smutku, czy wręcz przeciwnie)

Lauren grabi liście (z marnym efektem, szczerze mówiąc)

a właśnie, Amy z Alem wyjechali na darmowe wakacje = dzieciaki balują. a właściwie to tylko Lauren, bo Florie i Ceresei są ciut za małe.

hmm, Lauren i jej szalony taniec

oczywiście nie obyło się bez kilku zgonów (w sumie to mam zdjęcie tylko jednego xd)

nad ranem przybył gość specjalny - policja... :c ale nie było przypału.

tymczasem Florence wieczorem sprawdza czy są potwory pod łóżkiem. i wiecie co? OCZYWIŚCIE, że SĄ. czy gdzieś ich nie ma?
(tu powinno być zdjęcie, ale imageshack go nie dodał, nie wiem czemu... =.=)
ale za to mam zdjęcia jak zemdlała!

pada deszcz, są prasolki

kałuże są śliczne!

a Flo się tapla...

festiwal jesieni... w sumie nic ciekawego, Halloween lepsze.

w międzyczasie Ceresei miała urodziny

i na koniec, tak na szybko, Halloween.

tak właśnie. Lauren syrenka, Florie hot-dog i Ceresei...? mięśniak ;d

jeśli chodzi o zdjęcia. w weekend zrobię aktualizację, bo imageshack zjadł mi niektóre, a zdublował te, które są. przepraszam, naprawdę nie mam już teraz głowy żeby ich szukać i dodawać, a mam już w poczekaniu 3 kolejne odcinki i 4 w fazie tworzenia ; )
i tak dla hejterów - hejtujcie sobie ile wlezie, ale to jest OJSG i jak sobie opowiadam, tak sobie opowiadam.