Ja też nie lubię Beniamina, ale moja głupia simka za nim szaleje, ciągle do niego wzdycha i ciągle o nim myśli, jak nawiedzona ;/ Cyganka ich dopasowała za najwyższą kwotę, więc mają ogromną chemię i świetnie się dogadują. Żeby tylko on taki denerwujący nie był... Naprawdę w każdej wolnej chwili wyciąga to lusterko i grzebie w zębach, masakra. Z dzieckiem też się nie popisał, zaszła chyba za 6-tym razem dopiero o_O Szukam jej kogoś ciekawego, ale nikt mi się nie podoba. Niedawno się dopiero pokłócili, bo zaczął romansować z Florencją i się wydało. Elka nawet ją pobiła ;D (hmm... jest skorpionem

), a w czasie bójki Ben dopingował Florkę, zamiast narzeczoną ;/ Wszystko mam udokumentowane ^^ Ta zdrada to wina jego, nie Florencji, więc spokojnie, nie mam jej za jakąś małpę

Właściwie to nie chciałam jej nawet wprowadzać do gry, ale raz Ben siedział w "Mrocznej Krypcie" i ona zwinęła mu drinka z lady o_O Zaczęli gadać i zbyt dobrze się razem poczuli.
Co do zdjęć, ja mam schizę po tych moich ostatnich kiepskich kartach graficznych, wszystko zawsze obrabiałam i został mi ten głupi nawyk do teraz. Postaram się jednak od następnego razu jedynie skalować, nic poza tym. I nie wiem, co jest z tymi stronami do hostingu - kiedyś tak użerałam się z imageshackiem, bo niszczył jakość, imgur zrobił mi taką pikselozę, że nie wierzyłam własnym oczom... Photobucket wcześniej mnie nie zawodził, ale te fotki z dziś mi się nie podobają... ale to może rzeczywiście moja wina. Sprawdzę to.
No a save'y - nie miałam jak ich zrzucić

Zepsuł mi się w tamtym kompie dvd-rom i nie mogłam nagrać na płytę, a wszystkie pendrive'y zawaliłam ważnymi rzeczami do przeniesienia i już nic więcej nie weszło

Najbardziej mi szkoda Natana i Margit. Pocieszające jedynie to, że nie straciłam ich na zawsze. Oni są, tylko na starym kompie. Może kiedyś go podłączę.
btw. Daenerys Targaryen - pierwszy raz ją widzę...
ale numer! 
Uwielbiam tę fryzurę!