Moja simka jest żoną kosmity. Gdy dodałam go do rodziny,strasznie mi się spodobały jego interakcje! I zamiast energi jest "Moc mózgowa" którą zaspokaja przez kliknięcie na niego i tam jest specjalna interakcja... Której nazwy zapomniałam. Jak kliknie się na innego sima,pojawią się interakcje takie jak skanuj (jeśli wcześniej go nie poznano) i kilka innych.
Na pojeździe pojawia się "Porwij sima", chyba jedź na wycieczkę i kilka innych. Kosmici mają inni głos od simów. Jakby... Komputerowy, jak robot... Przypomina odrobinę głos Simbota. Kosmici wg. mnie zapowiadali się świetnie i gdy wypróbowałam jednego spodobało mi się. Choć nie wykonałam na nim wszystkich interakcji, już spodobali mi się.
Dziwiło mnie to, że można zaprosić kosmitę do siebie, umówić się z nim itp. Ale potem pomyślałam,że przecież jak by tak nie było to sim/simka raczej nie zdążył/a by się z nim zaprzyjaźnić. Oczywiście listu miłosnego wysłać nie można, bo w poczcie nie wiedzieli by co zrobić z takim listem.(xd) Co do listów miłosnych, to mój żonaty sim dostał list miłosny w którym było napisane coś takiego: (nie było dokładnie tak!) "kocham Cię i nie umiałam ci tego powiedzieć wprost" czy coś w tym stylu :p
Już pisałam tu moje wrażenie, ale to teraz tak głównie o kosmitach

Kosmici :10/10! Lubię ich

Dodatek : oczywiście 100000/10 (Choć parę rzeczy bym poprawiła, ale to drobiazgi)
@up: u mnie kosmita sobie z parasolem szedł xD