Cytat:
Napisał Rudzielec
Niepotrzebnie ją zeswatałaś, trzeba było pozostawić wszystko ślepemu losowi
Ale zawsze możesz zerwać zaręczyny przecież...
|
Problem w tym, że zostało jej tylko 9 dni do emerytury, to niezbyt wiele

Nie chcę zatrzymywać czasu, bo mi dziecko nie urośnie, a użerać się z nim cały czas nie mam zamiaru

Tak więc muszę się trochę sprężać, jeśli chcę jej kogoś znaleźć i ewentualnie rozmnożyć

Zbyt długo czekałam i wzięłam pierwszego, który do niej pasował
Cytat:
Napisał Rudzielec
"Mroczna Krypta"  miejsce w sam raz dla Chrupka xD
|
MROCZNA Krypta!!! Ahahahah, nigdy wcześniej w ten sposób nie myślałam, ale rzeczywiście to prawda! xD I to wydawnictwo "Mroczny Mrok"! OMG! xDDD Ahahahah, leżę!
Cytat:
Napisał Cytrynowa Wiśnia
Widzę, że Zadecka jest światową kobietą, raz jest u Kalafjora, raz u Ciebie, powodzi się jej Tylko dlaczego to Ela wyniosła się z domu, to on powinien wyprowadzić się z jej domu!
|
No Zadecka szaleje! To obrończyni niewinności, wyczuwa flirty na odległość

Te jej druty, na których wiecznie coś dzierga to pewnie jakieś radary, dlatego ciągnie ją tam, gdzie nie trzeba

Pytanie tylko, kto jej sponsoruje podróże międzykontynentalne ;p
A do domu Elżbieta pewnie powróci, chociaż nie powiem, chodzi mi po głowie jej przeprowadzka.
Cytat:
Napisał Kalafjor
Co do upośledzenia córki, to skojarzyła mi się z córką Rebeki Gold (opowiadania Anastazji, może ktoś pamięta). Z jej dzieckiem też było coś nie tak.
|
Kompletnie nie kojarzę

Na tę chwilę bardzo ciężko jest nie powielać jakichś schematów, bo historii jest od groma (widzę, że zwłaszcza dział w TS3 kwitnie w opowieści). Nie mam więc pojęcia, czy coś się powtórzyło, czy nie, nie dam rady ogarnąć tematu, za dużo tego jest
Cytat:
Napisał Kalafjor
Stasia widzę u ciebie też występuje. W Dolinie Glicynii nie jest taka jak u większości. U mnie ogarnęła nienawiść, zmieniła ciuszki i przeniosła się z przedmieścia. Wszystko wie o mieście. :>> Może ją kiedyś pokażę.
|
Aż wierzyć się nie chce w taką przemianę!

Zadecka MIŁA? Pokaż ją koniecznie!
Cytat:
Napisał Breath
Daj trochę zdjęć z wakacji!
|
No zdjęć trochę narobiłam, więc pewnie się jakieś pojawią, chociaż nie wiem, czy jej urlopu nie powtórzę, bo prawdę mówiąc dopiero co kupiłam i pierwszy raz zainstalowałam dodatek Podróże, więc bardziej ogarniałam "jak to działa" niż się tam bawiłam i wyszło nieco chaotycznie
Cytat:
Napisał Tasse
Świetnie piszesz,bardzo ładne simy.Ech i racja straszny palant z tego Bena!
|
Dziękuję

No i racja, Beniamin nie da się lubić, niestety :/
Cytat:
Napisał Laselight
Źle zrobiła decydując się na związek z Benkiem. Nie jest jej wart.
Wściekł się , że urodziła córkę. Jest niepowazny.
Biedna Judytka. Jest gluchoniema , pewnie będzie się wychowywać tylko z matką.
|
Beniamin miał plany względem syna, dziewczynka całkiem je zepsuła. W ogóle najpierw Ela nie mogła zajść w ciążę, potem okazało się, że urodziła córkę, a w dodatku wyszło na jaw, że jest ona chora - to przelało czarę goryczy. Zaczął obwiniać Elżbietę i jej rodzinę, bo przecież kobieta straciła pamięć i kompletnie nic nie wie o swoich krewnych. Najłatwiej było mu zrzucić winę na jej (w jego przekonaniu) "złe geny". Tak, świnia z niego ;/ Judyta rzeczywiście ma tylko matkę, Beniamin nie garnie się do "tacierzyństwa".
Cytat:
Napisał Diana
Tylko szkoda Belafonte'ów... Byli jedną z moich ulubionych forumowych rodzinek
|
Ja też się bardzo do nich przywiązałam, może rzeczywiście kiedyś uruchomię ten stary komputer i skopiuję tę okolicę... :>
Cytat:
Napisał Sam Mrok
W zasadzie nie mam żadnych zastrzeżeń, może tylko takie, żebyś teraz już ogarniała wiek wszystkich, żeby znów nie wyszło, że rodzice są młodsi od dzieci
|
No rzeczywiście dziwnie to wygląda, gdy młodsza siostra jest babcią, a jej starszy brat na początku swej dorosłej drogi xD a dzieci starsze od rodziców to już przegięcie xD Nie chciało mi się grać wszystkimi rodzinami jednocześnie, aby ten wiek się jakoś wyrównał

To chyba największe niedopatrzenie w tej grze ;/ Czas powinien jednak jakoś upływać, przynajmniej między postaciami ze sobą spokrewnionymi, bo potem wychodzą takie właśnie kwiatki
Cytat:
Napisał Sam Mrok
Cytat:
każdy Sim powinien kiedyś odejść z Mrocznym
|
Na pewno każda Simka
|
Poległam i nie wstanę! xDDDD
Cytat:
Napisał Sam Mrok
Ale jestem ogarnięty... Nie zobaczyłem ostatniego odcinka, ale przeczytam go jutro xD
|
No rzeczywiście trochę Cię... zamroczyło? xD
Dziękuję za wszystkie komentarze

Jestem w szoku, ze jest ich tak dużo! Wow!