Cytat:
Napisał Avis
Jeżeli na końcu nos jest szeroki, to nie powinien być taki wąski u góry. No chyba, że to wina jakiejś maski. Do tego usta mi się nie podobają, kąciki są jak dla mnie trochę za bardzo w dół... no i fryzura, jakby ją prąd kopnął...
|
Ten nos to nie wina masek, tylko taki mój styl, który od jakiegoś czasu mi się podoba.

Ogólnie przesadzone, często dziwne nosy jak dla mnie wyglądają uroczo i sprawiają, ze twarz nabiera jakiegoś wyrazu, trochę oryginalności. Zbyt wiele mam proporcjonalnych, "idealnych" simów, chciałam trochę zaszaleć i zróżnicować otoczenie

Usta to wyłącznie wina błyszczyku, po nałożeniu innego wyglądają kompletnie inaczej. Ten akurat mam w Warsztacie od bardzo dawna, ale jeszcze nigdy go nie używałam i chciałam w końcu zobaczyć, jak będzie wyglądał. A włosy... szukałam czegoś szczególnego dla mulatki i znalazłam
Cytat:
Napisał Liv
U obu pan przesadziłaś z różem (pomarańczem? ) na policzkach. (...) kolor brwi nie zgadza się z kolorem włosów. Dałabym ciemniejszą szminkę.
|
Wszystko jest kwestią gustu

Często robię jakieś eksperymenty makijażowe, nie trzymam się jednego schematu, że "to pasuje do tego, a tamto do tamtego". Różnie u mnie bywa, może trochę dziwnie, ale lubię te zabawy. Co do brwi, tu akurat rzadko zwracam uwagę na odcienie, w końcu w prawdziwym życiu też nikt nie farbuje włosów pod ich kolor

Wiele lat farbowałam włosy na czerwono, a brwi mam czarne. Mam kuzynkę, naturalną jasną blondynkę , również z czarnymi brwiami. Ja osobiście na to uwagi nie zwracam, no chyba, że za bardzo się to odróżnia
Wszystkim komentującym bardzo dziękuję za opinię, jesteście fantastyczni!

A teraz wstawiam coś nowego, bo trochę mi się nudziło i zabrałam się za Warsztat. Poza tym, kilka dni temu na nowo zainstalowałam grę, nie mam żadnych starych otoczeń ze swoimi simami, więc potrzeba mi świeżej krwi do okolicy

W taki sposób powstała Jowita, która wraz ze swoim chłopakiem Wiktorem wprowadziła się na podupadające lekko osiedle. Jowita uwielbia tatuaże, głośną muzykę, niezdrowe jedzenie i jazdę na rolkach. Interesuje się ezoteryką i polityką. Wbrew pozorom, wcale nie jest miła - często się denerwuje, kłóci z sąsiadami, nie lubi sprzątać. Uwielbia drażnić swojego faceta, a potem się z nim godzić

No, to tak w skrócie. A teraz fotki:
Jowita
Pozdrawiam!