View Single Post
stare 25.11.2012, 18:40   #203
inseparable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Nudne historie simów Milkie ;3

Hudsonków ciąg dalszy dobry dzisiaj dzień na dodawanie chyba.
zanim wgłębicie się w treść, której za wiele nie jest, powinniście wiedzieć, że w mojej szalonej historii Hudsonowie dawniej mieszkali w Riverview.

Flo jako nastolatka postanowiła nie próżnować. odkąd Lauren zaczęła spotykać się z kawalerem, Florie strasznie jej zazdrościła i obiecała sobie, że też będzie miała wspaniałego chłopaka. długo nie szukała. jej wybrankiem okazał się Collin Thompson (tak, ten sam, w tym OJSG pojawią się wszyscy - Draculowie, Norvillowie, Sagarowie, Chooserowie [jak wysępię od Carionette] i kto tam się jeszcze nawinie), syn przyjaciółki Amy.

Amy i Ala znowu wysłali na darmowe wakacje :o 2 raz to może jeszcze nie tak do końca dziwne, ale jak mi się wczoraj pokazało chyba 6 raz to już podejrzane. w każdym bądź razie, dziewczyny nie organizowały żadnych imprez. Lauren szalała na festiwalu wiosny z Michałem i... kimś jeszcze. Florie za to postanowiła ''korzystać z wolności póki może''.

i tak w międzyczasie - festiwal lata.

A oto i tajemniczy ktoś, z kim Lauren spędziła sporo czasu. panie i panowie, Damon Evans, syn przyjaciół rodziców jeszcze z Riverview. także przyjaciel Lauren, tylko troszkę starszy. gdy rodzina mieszkała jeszcze w Riverview Lau i Damon latali razem po dworze w pieluchach, w sumie wychowali się prawie jak rodzeństwo.

Lauren chciała pokazać Damonowi plażę, ocean (których w Riverview nie ma) oraz zabrać go na festiwal wiosny.

aww ;3 (ładnie razem wyglądają, nieprawdaż?)

a co z Michałem, zapytacie? tak więc generalnie Lauren i Damon są jedynie przyjaciółmi, więc teoretycznie Michał nie powinien mieć problemu, a jednak miał. był zazdrosny o to, że dziewczyna spędza tyle czasu nie z nim. wydarł się na nią, że go olewa, czym ją dogłębnie wkurzył i z nim zerwała. (historia zapierająca dech w piersiach, i know. ;d)

+ BONUSY! widoczki jak zwykle zresztą.

i zniekształcona Lauren.

także tego... to tyle na dzisiaj (chyba) w kolejnej części skupię się troszkę bardziej na Florie i tym, co działo się z nią a wy jak myślicie, co się dla niej szykuje?