View Single Post
stare 26.11.2012, 15:50   #1281
Kosia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał Alexis Zobacz post
moi simowie nie mogą iść do pracy ;( za każdym razem jak ich tam wysyłam, polecenie sie kasuje. było normalnie, dopiero po jakimś czasie zaczeło szwankować. simowie mogą chodzić normalnie do szkoły, tylko z ta pracą jest problem.
Tez mi czesto wyskakuje ten problem, nawet nie wiem co moze byc powodem. Zauwazylam ze to byc moze uzywanie dorastania przez kod testingcheatsenabled true, przeniosilas moze przed tym problemem z praca sima do kolejnej grupy wiekowej? Mi nawet nie pomoglo zresetowanie parceli ani miasta nraasem, dopiero jak przenioslam ta rodzine do innego otoczenia to zaczelo dzialac.

Cytat:
Napisał jatomamx3
Ja mam dziwny problem... nigdy mi sie to nie zdarzało.
Od wczoraj gdy chce wyłączyć grę i daje "zapisz i wyjdź" to gra się zapisuje chyba z godzinę i i tak nie wyłącza się. Cały czas się zapisuje... aż w końcu muszę ją zamykać menedżerem zadań. ;/ Miał ktoś taki kłopot? Jak to rozwiązać?
a kiedy uzywasz innej opcji zapisywania, zwykle zapisz czy zapisz jako to zapisuje sie normalnie? Moze zmien nazwe save'a?

@suomii, instalowalas te mody helpermonkey czy recznie wrzucalas je do folderu?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.