View Single Post
stare 27.11.2012, 20:49   #97
Damian
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - wrażenia z gry

Ja też na początku listopada zacząłem grać w owy dodatek a więc tak
rozczarowało mnie to że wilkołaki nie mniej jednak mają mało opcji i ogólnie nie wiadomo do czego służą oprócz tych polowań. Czarodzieje rozwinięci podobają mi się można wskrzesić umarłego sima (który staje się zombie) latanie na miotle rewelacyjne, walki dwóch czarodziejów szkoda że nie są kontrolowane jak w jedynce (te pojedynki) ale efekty ładne.
Doszło spora ilość czarów, przyzwanie jabłka - ciekawe. Pojawia się pasek wskaźnik mocy magicznej pomysłowe jednak szybko się kończy. Wróżki to najlepsze stworzenia które doszły do tego dodatku, sporo opcji najlepszy jest dom dla wróżek można płatać komuś wróżkowe psikusy. Podobają mi się efekty skrzydeł, doszło dużo ubrań dla tych stworzeń.
Jedyny minus który znalazłem to że emanowanie aurą zabiera dużo mocy magicznej moim zdaniem powinno iść to wolniej. Duchy to nic ciekawego normalny sim z dziwną muzyczką przenikający przez ściany. Wampiry - rewelacja udoskonalone w najmniejszym szczegółu nic dodać nic ująć. Jeszcze wszystkiego nie sprawdzałem bo nie zgłębiałem się za bardzo i wielu rzeczy jeszcze nie odnalazłem.
Ocena dodatku: 8/10
  Odpowiedź z Cytatem