View Single Post
stare 19.12.2012, 15:22   #1
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Historia kedziorka

OMGOMGOMG, ale to jest genialne

Twoje dialogi po prostu miażdżą . Niektóre tekst były naprawdę świetne. Postacie są genialne. Zwłaszcza Kyoko, która kojarzy mi się z Bridget Jones, ale chyba jest jeszcze bardziej popieprzona . Historia, mimo iż prawdopodobnie pisana na bieżąco, naprawdę zaskakuje i udowadnia, że nie potrzeba nie wiadomo jakiej akcji, żeby zaciekawić czytelnika. Poza tym, podoba mi się to, w jaki sposób ujęłaś wszelkie nadnaturalne postacie i zjawiska. Są obecne, ale traktujesz je jako coś normalnego i nie poświęcasz temu szczególnej uwagi.
Krótko mówiąc - jest bardzo dobrze, tak trzymaj

Co do dzisiejszego odcinka, teściowa wygląda genialnie, jak na prawdziwą wiedźmę przystało
Cytat:
Miłość, jak ślimak, jest bardzo delikatna, często chowa się w swojej skorupie, gdy zbliżysz się zbyt nieostrożnie oraz bardzo łatwo ją zdeptać. Czy zatem ślimaki naprawdę tak bardzo się różnią od uczucia miłości?
Myślałem, że w tym momencie wspomnisz jeszcze coś o rogach, ale i tak ten opis naprawdę zrobił na nie wrażenie

czekam na ciąg dalszy
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.