Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Witajcie, mam problem. Mało się udzielam na tym forum, ale może mi wybaczycie.
No więc niedawno znowu zainstalowałam simsy. Ściągnięte z netu, nie mogę sobie pozwolić na oryginalne niestety. ._. Na początku zaczęłam grać bez dodatków, ale jak już się nacieszyłam (łiiii, powrót do kiedyś ulubionej gry, jaaaaj!) pomyślałam, że zainstaluję dodatki. Najpierw Własny Biznes. Instaluje się normalnie, jednak wyskakuje znany i lu... no błąd z aktualizacją. Packageinstaller o ile dobrze pamiętam (znaczy gdy on się aktualizuje to wyskakuje ten błąd). Z innymi dodatkami i z inną kolejnością to samo, gra się odinstalowuje potem.
Tak, szukałam w google, pierwsze 6 stron, w większości odpowiedzi się powtarzały. Czyli wyłączanie instalacji gdy wyświetli się komunikat o aktualizacji lub kiedy mówi żeby włożyć płytę 4, o zmianie nazwy płyty, o ściągnięciu aktualizacji z oryginalnej strony simsów... Próbowałam wszystkiego, jedno wielkie NIC.
Dodam, że w podstawowej wersji mam załączonego cracka na budowanie, o ile to będzie potrzebne. (No i zabiłam dla zabawy rodzinę Dziwak, ale to chyba się już nikomu nie przyda xD)
Ah, jeszcze jedno. Z niektórych fór cośtam ktoś wspominał o jakichś plikach .bat i .dat (czy jakoś tak) ale nie do końca zrozumiałam. Może ktoś mi coś mógłby powiedzieć o tym?
A, i wiem, że dużo osób się o to pyta, ale ja nie znalazłam odpowiedzi która by mi pomogła.
|