View Single Post
stare 20.12.2012, 16:43   #68
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Migawki z życia... czyli simowanie wg Malin.

Cytat:
Napisał Mrok
Ślub bardzo fajnie wyszedł, chociaż liczyłem na jakiś skandal związany z upojeniem panny młodej . Mam nadzieję, że szybko uporasz się z grą i wstawisz kolejną część
Nawet nie pomyślałam o żadnym skandalu, ale rzeczywiście mogłam coś pokombinować ;) Byłoby ciekawie i nietuzinkowo ;> No następnym razem postaram się bardziej. Póki co, niestety z weną u mnie kiepsko.
A co do gry, niestety nikt nie umie mi pomóc i czeka mnie reinstal, ale na tę chwilę mam już wszystkie dodatki i akcesoria i jestem przerażona odinstalowywaniem i instalowaniem tego wszystkiego od nowa :/

Cytat:
Napisał Cytrynowa Wiśnia
chwile chwila! Tu jest ten tubylec?! ty go zaprosiłaś czy on szpieguje swoją ukochaną czy jak?
Szczerze mówiąc, naprawdę nie mam pojęcia, jak on się znalazł na ślubie, po prostu tam był :| Na szczęście nie zrobił awantury i impreza wyszła świetna. Ktoś inny też się pojawił...

...ale tylko postał pod domem, porobił głupie miny i poszedł sobie. Całe szczęście, bo Lubek by nie popuścił ;)

@ Add.
Gości było sporo, ale ciężko było ich wszystkich zebrać do kupy i sfotografować. Kilku obległo stolik do mahjonga, 2 czy 3 kłóciło się zażarcie o kibel, a pozostali wznosili toasty. Porozłaziło się to towarzystwo.

@ Laselight
Lubomir to taki chodzący ideał, naprawdę. Uwielbiam go i nie mogę przeżyć, że to właśnie on sprawia mi problemy techniczne w grze ;( Praktycznie nie mogę nim grać, bo jak coś nim robię, to gra się chrzani. Chodzi mi po głowie, aby spisać wszystkie jego cechy, znak zodiaku, aspiracje itp., itd., wyciągnąć go za pomocą SimPe z gry i stworzyć na nowo po reinstalu.
No a goście na weselu rzeczywiście zróżnicowani ;)

@ Rudzielec
Lubomir ma chyba najciemniejszą eaxisową karnację, bez defaultów też jest taki czarny. Jego twórca dał mu w dodatku brązowe włosy, co chyba jeszcze potęguje to wrażenie zbyt ciemnej karnacji. Żeby go rozjaśnić, musiałabym wymienić defaulty na sporo jaśniejsze, a prawdę mówiąc nie chcę tego robić, bo nie miałabym wtedy typowo ciemnoskórych simów w grze (mulatów mam już powyżej uszu ;)). Tak naprawdę, to wymieniłam niedawno skiny defaultowe na nieco inne, ale też tak samo ciemne, więc właściwie większej różnicy w jego wyglądzie nie będzie (w następnej części chyba będzie już "odświeżony").
I naprawdę, nie wymagam elaboratów w tym temacie, wystarczy jakiś znak, że ktoś tu w ogóle zagląda ;)

Dziękuję wszystkim za wpisy.
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem