View Single Post
stare 22.12.2012, 12:22   #1041
LovettBon

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Cytat:
Napisał Hefalump Zobacz post
Nie wiem jakie pliki gry mogą być usunięte w Downloads... Mody wymagane do gry? Bardzo dziwne, aczkolwiek możliwe że po usunięciu niektórych modów mogą się rodzinki/otoczenia popsuć. Z tego co napisałaś wynika że jeżeli opróżnisz downloads to stracisz kanapę która jest od początku a tam nie ma żadnych plików domyślnych
Więc jeżeli mod nie usunął kanapy na stałe (nie mam pojęcia czy tak sie da czy co) to ty mogłaś coś zrobić, wkraczając w mroczne otchłanie plików...
Nie o to chodzi... Maxisowa kanapa została zamieniona przez inną, ściągniętą. Jaką - nie wiem, a nie chcę się przekopywać przez Downloads i sprawdzać która to może być, tylko ściągnąć maxisową. A mówiąc o plikach udostępnianych przez graczy nie mam na myśli modów, tylko plików gry które czasami zdarzy się przypadkiem usunąć.

Jeszcze jedno pytanie - można zmienić wygląd istniejącego sima tak, aby jego dzieci dziedziczyły zmienione cechy? Zrobiłam simkę, która ma usta w podkówkę bo w CASie ciągle mi się głupkowato uśmiechała i chciałam jej nadać neutralny wygląd

Ostatnio edytowane przez LovettBon : 22.12.2012 - 13:45
LovettBon jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.