View Single Post
stare 23.12.2012, 22:20   #162
Sqiera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simowe rodziny Mile18

hmm... zacznę od tego, że zawsze, ale to zawsze jak widzę, że dodałaś wpis do swojego tematu, to mówię do siebie: "O, będzie Barney! yay"

a co do odcinka, to oczywiście nie zawiodłam się. Barney, praktycznie na każdym zdjęciu!! jak dla mnie to wspaniały prezent na święta!
I nie będę już mówić, jak on mnie zadziwia, jak on się martwi o Ginę ... jakby nie był sobą. Nie mam pojęcia czy to jego przejaw szczerości, czy udawana troska... mam nadzieję, że Barney człowieczeje, ale oby nie za bardzo, bo wtedy może stracić cały swój urok

A co do tej historii z Rokoko, to naprawdę burak, ale faktycznie musiał mieć jakiś motyw, żeby tak postapić.

Na Fabiana szkoda słów poprostu. Już nie raz pisałam, że zachowuje się jak nastolatek. Będąc sławnym pisarzem, a tym bardziej zadając się z córką jakiegoś mafioza, powinien być niebywale ostrożny - nie tylko troszczyć się o swoją prywatną, a przede wszystkim o własny tyłek! Niepoważny z niego gość.

To chyba wszystko

Wesołych świąt, nie objedz się za bardzo , żebyś zdrowa była i duuuużo prezentów dostała