View Single Post
stare 23.12.2012, 23:03   #243
Laselight

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Opowiadam jak gram by Altair ;)

Cytat:
Napisał Męczennica Losu Zobacz post
Co do osób sprzeciwiających się krytyce: A i owszem, to nie jest dział FS. Jednak OJSG - opowiadamy jak sobie GRAMY. A historie, które tworzy Robaczek/Altair, są nienaturalne w simsach, więc coś tam od FS zaciągnięte. A skoro zaciągnięte, skoro zrobił rzeczy, których raczej simsy naturalnie nie tworzą, tak samo są trochę wzięte z życia, to chyba możemy poprawić. Więc nie powinniśmy usprawiedliwiać Altaira działem, bo przecież on stara się trochę wyjść poza granice tego. Oczywiście - tekst nie musi być na kilkanaście linijek do jednego zdjęcia, ale nie może być też taki jak początkowe twórczości w tym temacie. To tyle w tej kwestii. Nie chcę zaczynać żadnych kłótni ani nic, po prostu chciałam wyrazić swoje zdanie.
Co do historii - jest ciekawa, nieskomplikowana i całkiem nieźle się ją czyta. Drobne błędy wymieniono, co mogę jeszcze skrobnąć? Powodzenia i oby tak dalej! ;>
+1 w pełni się z tobą zgadzam.

Co Adele zrobiła?! Otruć własnego ojca?! Chyba zwariowała.
Pozabijanie każdego mi się od razu skojarzyło z "Balladyną" Juliusza Słowackiego.
Daniel był świetną postacią. Uwielbiałam go.

Cytat:
Dominik w ogóle nie dał o swojego tatę
Nie rozumiem. Dominik nie dał o swojego tatę? Myślałam , że nie dbał.

Nastolatek planujący dziecko mnie rozbawił hahaha. Chwileczkę , przecież to było w Trudnych Sprawach , pamiętam ten odcinek.

Zmiana narracji raczej wyszła na lepsze. Odcinek wyszedł inny, ciekawszy.