Ja mam problem trochę inny niż innych. Jak czytałam to większość miała problemy bo ściągała różne rzeczy z neta itd. A u mnie było tak. Nigdy nic nie ściągnęłam z netu, wszystko oryginalne i tylko te dodatki z płyt(np.Impreza w plenerze, itd.)Któregoś dnia grałam jak zawsze. Postanowiłam pojechać moją simką do chin. Tam grałam no, ale musiałam już wrócić. Nie mogłam. Klikałam powrót do domu, gra chwile działała i wyłączała się samoczynnie. Usunęłam tamtą grę, ale to nic nie dało. Gra po 15 minutach się wyłączała. Odinstalowałam simsy i zainstalowałam jeszcze raz. Nic nie dało, tyle, że gra wyłączała się po 20 minutach. Teraz w święta grzebałam po forach i znalazłam kilka sposobów. Teraz gra się wyłącza po godzinie. Co robić?
Cytat:
Napisał suomii
Mam problem z grą. ZNOWU. Pomijając irytujący błąd zapisu 12, to wywala mnie do pulpitu. Gram sobie jakby nigdy nic i nagle muzyka się zacina, robi się czarny ekran i widać tylko kursor. Po kilkunastu sekundach wywala mnie do pulpitu i wyskakuje, że "wystąpił problem z aplikacją the sims 3 i zostanie ona zamknięta". To mi się już kiedyś przydarzało, ale bardzo rzadko, a teraz mam to kilka razy dziennie, chociaż nie zawsze. Np. wczoraj grałam normalnie, przedwczoraj mnie wywaliło, a dzisiaj to się stało zaraz po umeblowaniu domu nowej rodzinie i wszystko przepadło  Skąd ten głupi problem i jak go naprawić?
|
Mam tak samo jak kolega. I też się zgadzam co do błędu 12. Co z nim zrobić?