View Single Post
stare 29.12.2012, 00:25   #4017
dosia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Dziękuje za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie, otóż moja simka ma życiowe pragnienie mieć piątkę dzieci i wychować je do wieku nastolatków. Jej mąż poznany gdzieś na mieście też ma takie samo pragnienie. No więc nie tracąc czasu pobrali się i najpierw urodził się syn a potem trojaczki trzy dziewczynki. I mam następujące pytania w związku z tym
1. Czy jak te dzieci dorosna to gdzieś się wyprowadza tak żebym nie musiała nimi grać bo w tej chwili tylko zajmuje się tymi dziećmi i na nic już mi czasu nie starcza i wkurza mnie to a jeszcze mnie podkusilo kota zaadaptować to już wogóle masakra.
2. Do wypełnienia pragnienia brakuje mi jeszcze jednego dziecka ale mimo usilnych staran moich simon i zakupienia wzmożonej płodności semka nie zachodzi w ciążę dlaczego ?
3. Mam w życzenie żeby romansować z kimś innym i tak się zastanawiam czy może z nim by to dziecko mieć ale czy to wogóle możliwe ?
4. Jest coś takiego jak atak zombie co to jest i co trzeba robić wtedy bo jak plikami na zombi to wyskakuje brak interakcji.
5. Na forum wyczytalam że jest jakiś kod na pieniądze dodatkowo a w związku z tym że z forsa krucho bto czy mogę go użyć i jak to się robi ?
Z góry dziękuje za wyrozumiałość i odpowiedzi
dosia jest offline   Odpowiedź z Cytatem