View Single Post
stare 29.12.2012, 00:44   #4018
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

@dosia
1. Możesz je wyprowadzić za pomocą telefonu. Istnieje opcja, by przeprowadzić je do jakiegoś domu lub pustej parceli lub po prostu wyrzucić, a dom przydzieli im gra. Możesz tez podzielić rodzinę w edycji miasta.
2. A masz jeszcze jakieś zwierzęta? Istnieje pewien limit miejsc w rodzinach (8 simów, a jak są zwierzęta to jeszcze inaczej się to liczy) Spróbuj może pozbyć się kota.. Nie jestem pewna, czy to nie przez niego nie chce ci się urodzić kolejny sim.
3. Simka oczywiście, że może zajść w ciążę z innym simem. Mówiłaś jednak, że jej mąż ma to samo pragnienie i wydaje mi się, że musi nie tylko wychować to dziecko, ale też być jego biologicznym rodzicem, aby pragnienie to uznało.
4. Kiedy zombie cię atakują, to jedyne co zyskują to napad śmiechu, albo krzyk strachu atakowanego. Sądziłam, że mogą poprzez atak zamieniać w zombie, ale mimo moich usilnych starań nigdy nic takiego nie miało miejsca.. Czarodzieje mogą ich czarować, a zaklęcie słoneczne leczy ich z tej zombifikacji.
5. Wciskasz jednocześnie CTRL+SHIFT+C a następnie w pasku u góry wpisujesz kod: motherlode. Daje ci on jednorazowo 50 tys. simoleonów. Oczywiście, że możesz go użyć

Proszę bardzo