View Single Post
stare 29.12.2012, 20:17   #741
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3

No...dobra, zeby nie przeciagac

Panie i Panowie przedstawie wam teraz mojego nowego sima - Trevor Marville.

Link do pobrania - http://www.mediafire.com/?l07e2ifi6u6dae4

Trevor jest czarodziejem urodzonym w Moonlight Falls, mieszka sam w niewielkim domku, prawie calymi dniami przesiadujac w swoim gabinecie alchemicznym. Jest typowym samotnikiem, potrafi byc wredny i zlosliwy, ale ma swoj osobliwy urok. Jego marzeniem jest zmienic sima w prawdziwego zombie za pomoca czarnej magi. Czy mu sie to uda?

Oto przepiekne miasto Moonlight Falls noca

Trevor nalezy go osob uwielbiajacych spedzac czas pozna noca, nienawidzi za to wstawac wczesnie rano.

Pozniej pora zjesc jakies sniadanie - mieszka sam, wiec musi sobie cos sam upichcic.

Za dnia Trevor przechadza sie po miescie szukajac czegos/kogos interesujacego - czesto robi zarty mieszkancom rzucajac w nich zaklecia.

Oczywiscie Trevor nie chcial spedzaj niepotrzebnie czasu na zajmowanie sie porzadkami, wiec zaopatrzyl sie w posmiertna sluzbe - Koscidle.

Panna Koscik w calej swojej okazalosci.

Dwie najwazniejsze rzeczy Trevora - ukochany motocykl oraz miotla.

Niekiedy Trevor ma ochote sie zabawic - np. na festiwalach...

...ale zazwyczaj jest pozniej wkurzony ;D

Oczywiscie pozniej Trevor musi wyladowac swoja zlosc i zazenowanie ...padlo na pewnego sasiada.

Po spacerze po miescie Trevor reszte dnia/nocy spedza przy stole alchemicznym...

.....cwiczy czarowanie...

.....lapie noca roznego rodzaju owady...

..oraz testuje swoje najnowsze zaklecia oraz eliksiry

I tak dzien za dniem Trevor spedza czas....tylko czasami mysli, ze to chyba nie jest to czego tak naprawde pragnie w zyciu - czuje pustke, tylko jak ja zapelnic?

Mam nadzieje, ze nie usneliscie ^^
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.