View Single Post
stare 31.12.2012, 15:22   #222
EFF

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?

No to tak:
-więcej karier, rozwinięcie kariery medycznej: ginekolog, pediatra itp.
-choroby np. gorączka, czy coś i też np. rak czy inna choroba śmiertelna, żeby śmierć też była realistyczna a nie tylko uderzenie piorunem i śmierć z głodu.
-tak jak już ktoś wcześniej wspominał otwierające się okna
-więcej potraw, przecież w prawdziwym życiu nie ograniczamy się tylko do 10
-więcej mebli, w 3 jest mało, choć jest ten programik do tworzenia wzorów itp. to mi się aż tak nie przydaje
-realistyczne wsiadanie do auta a nie znikanie w przestrzeni
-autobusy, pociągi, nie tylko ten co odwozi dzieci do szkoły ale i takie co normalnie jeżdzą po mieście
-rozwinięte miasta, fabryki, sklepy, większe przestrzenie a nie 5 domów na krzyż
-a co do tych sklepów to możliwość kupowania ubrań tak jak w sims 2, i tak jak było też w 2 że uzupełnia się się jedzenie w lodówce
-podlewanie kwiatów, a nie że jeden kwiat a 20 lat bez wody rośnie
-samoloty-możliwość podróżowania między miastami
-jakość urzeczywistnić lata życia simów, np. wprowadzić miesiące, dni, lata tak jak w prawdziwym życiu
-więcej sportów, rozbudowa kariery sport np. koszykarz
-kariera modelki/la, architekta, prawnika i wiele innych
-oglądanie filmów, wprowadzić że można wybrać film, serial a nie tylko kanał ogrodniczy
-wprowadzić światła, by simowie zatrzymywali się na czerwonym, by były przejścia dla pieszych, by jedno auto nie przenikało z drugim
-możliwość zapisania małego dziecka do przedszkola
-zajęcia w szkole typu matematyka, historia by simy też się uczyły
-więcej zabaw, gier
-możliwość pisania esm-ów

No na razie tyle wymyśliłam, a co do tego zwiastunu to według mnie za bardzo udziwnili, nie przypomina mi to już simsów, za bardzo odbiega, napewno bym nie kupiła gry po samym zwiastunie, poczekam na zdjęcia z gry i wtedy porozmyślam nad kupnem, ale już mi się chyba przejadło po 3 częściach, uwielbiam simsy, ale szczerze to po 3 nie wiem czego się spodziewać bo moi zdaniem 2 była lepsza pod względem interakcji i jakoś miałam tą chęć gry,a w 3 za bardzo się skupili na grafice itp. a zapomnieli o drobnych rzeczach, mam nadziej że w 4 nie zapomną i bd lepsza.

Nie zanudziłam? bo trochę się rozpisałam...miłego czytania
EFF jest offline   Odpowiedź z Cytatem