View Single Post
stare 31.12.2012, 17:41   #638
Estella Sanchez

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Po reinstalce zrobiłam w Miłowie prawdziwą rewolucję.

Kasandra zerwała z Donem i związała się z Darkiem, mają bliźnięta - dwóch chłopców, którzy chodzą już do szkoły. Szczepan pojechał na studia i nie wrócił.

Mortimer ożenił się z Diną, żyje im się dobrze, Dina chyba go naprawdę kocha, choć jest od niego połowę młodsza.

Nina zaszła w ciąże z Donem, urodziła mu syna. Wychowuje go sama, Don nadal mieszka sam.

U Balbiny nic nie zmieniałam, mieszka z synami w slumsach. Ale bardzo mi się podoba z buzi, może znajdę jej jakiegoś miłego pana na starość, bo Balbinka ma już swoje lata, jest już babcią.

U Przyjemniaków najwięcej zmian. Liliana wyjechała na studia ze Szczepanem, ale Andżelika nie mogła bo była w ciąży z Damianem. Damian nadal był kryminalista i niekoniecznie podobał się Danielowi. Kiedy Andżelika zaszła w drugą ciąże, Daniel ustąpił i pozwolił młodym wziąć ślub.
Zresztą, było mu już wszystko jedno bo miał poważne kłopoty. Marysia i Kasia urodziły mu dzieci niemal równocześnie. Marysia córkę a Kasia syna.

Marysia wpadła w szał i kazała mu się wynosić. Daniel zamieszkał z Kasią i synkiem. Kasia urodziła jeszcze córeczki bliźniaczki i kolejnego synka. Kiedy synek był jeszcze maleńki, daniel umarł i zostawił Kasię z czwórką dzieci i bez pracy.

Jeszcze będę im mieszać w życiu
Estella Sanchez jest offline   Odpowiedź z Cytatem