Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?
Przeczytałam wszystkie posty napisane w tym temacie, przyznam, ze trochę czasu mi to zajęło ;p z wieloma rzeczami, które napisaliście zgadza się w 100 %. Też chciałabym zróżnicowanie wzrostu, bardziej płynne przechodzenie z jednej grupy wiekowej do drugiej (choć obecnie i tak jest sto razy lepiej niż w TS1), większe miasta, możliwość przemieszczania się z jednego do drugiego bez problemów, choroby, więcej karier i więcej możliwości wyboru ścieżek w obrębie określonej kariery..
Denerwuje mnie, ze niejednokrotnie simy i zwierzaki muszą długo 'ustawiać się' żeby dokonać interakcji.
I zawsze jak gram wspominam jak to w TS2 żeby mieć jakiś ciuch trzeba było go kupić, to mi się strasznie podobało. I szczerze powiem, ze tylko ten szczegół utkwił mi w głowie, tak nie pamiętam już jak wyglądała poprzedniczka TS3..
A co do tego jak nie którzy narzekają na wprowadzenie istot nadnaturalnych. Obecnie nie ma już z tym takiego problemu - w opcja gry istnieje już opcja wyłączenia ich. Ja tak wyłączyłam Osobistości np.
|