Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 03.01.2013, 15:55   #85
Laselight

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Miasteczko

Jeszcze ja skomentuje!

Zacznę od miasteczka. Ładne. Widać, że się przy nim napracowałaś. Starannie wykonane z zadbaniem o szczegóły. Dużo zieleni nadaje miastu piękna. Natomiast domy mieszkalne są cudowne.

Uwielbiam komplikowanie życia simom(). Jest wtedy bardzo ciekawie. Też mieszam w grze, ale brakuje mi pomysłów.

Podoba mi się sposób, w jaki prezentujesz rodziny. W każdym poście inni mieszkańcy, inni problemy. Dzięki temu jest bardzo ciekawie i chętnie to zaglądam.
Podoba mi się także fakt, że pod zdjęciami osób będących na ślubie piszesz kto jest kim.

Simowie mi się bardzo podobają. Każdy z nich jest piękny na swój sposób.
Zauważyłam, że lubisz drugą fryzurę Malkolma. To już trzeci facet z tymi włosami
Nina i Mirella są śliczne3

Szkoda mi matki Ligii. Musiała się utrzymać samodzielnie, bo ten drań [ojciec Ligiu] nie dał jej nawet grosza na utrzymanie. Miał przecież dużo kasy, starczy mu na wszystko. Powinien płacić alimenty na swoje(!) dziecko. Do tego szybko zmarła. Dobrze, że Ligia poradziła sobie. Widać, że ma talent po matce i jest miłą dziewczyną.

Dziwię się, że żaden mężczyzna oprócz Kajtka nie zwrócił na nią uwagi. Ona jest śliczna. Chłopak jest bardzo nieśmiały. Dopiero na studiach wyjawił jej, jakim uczuciem ją darzy.

Wacek jest głupi. Przez taką pierdołę (musiałam tak to nazwać) zostawić piękną kobietę? Niech go Greta zostawi.
Rozjechac go walcem!
Tak samo z Przemkiem. Jak nie chciał córki to mógł się rozwieść, a nie traktować córkę jak powietrze.
Tomek jest za to całkiem ok. Jest dobrą osobą i godną zaufania.
Ojciec Wacława zachowuje się niepoważnie. Sypiać z dużo młodszą od siebie dziewczyną, która w dodatku jest narzeczoną syna. Podejrzewam, że będą mieć dziecko.

Aż chciałabym zagrać w dwójkę, szkoda, że tej cześci gry nie mam.

Po raz kolejny rozpisałam się. Już drugi raz w tym dniu.

e. napisałam 26 linijek w dwie godziny! mój najdłuższy komentarz, to tego zajął najwięcej czasu. Za dużo tego rozpisywania

Ostatnio edytowane przez Laselight : 03.01.2013 - 15:57
Laselight jest offline   Odpowiedź z Cytatem