Przepraszam, że post pod postem ale niestety tak wyszło.
Znalazłam chwilkę żeby popstrykać fotki.Myślę, że was zaciekawi dzisiejsza część ojsg.
Przyszła zima jedna z najmroźniejszych pór roku lecz czy będzie ona tak samo zimna dla serc Pauli i Eveline?

Podczas kolacji Paula poinformowała siostrę o tym, co ostatnio wyczytała w gazecie.Postanowiły, że następnego dnia pójdą na koncert Lauriego, bo tak miał na imię ich ulubiony piosenkarz.(Dziekuje Meona za pomysł z Laurim

)

Urodził się mały szczeniaczek.

Przedstawiam Wam Buźkę.

Po kolacji Paula zrobiła sobie loda.

Następnego dnia rano dziewczyny były bardzo podekscytowane nadchodzącym koncertem ale nie zapomniały o swoich pupilach.
Paula wzięła psią mame na spacer, a druga z sióstr bawiła się z Mikim.

Po spacerach u Pauli nastąpił strach ''W co ja mam się ubrać?!''

Po godzinnym dylemacie jakoś postanowiła w co się ubierze.

Ktoś tu zadziera nosa, bo nie idzie na koncert :p

Eveline miała mniejszy kłopot z ubraniem.

Ploteczki przed wyjściem.

Gdy dotarły na miejsce koncertu Paula poczuła dziwne uczucie, gdy zobaczyła wokalistę zespołu.

Zaczął się koncert.

Jakoś kobieco tu wyszedł

Młoda fanka Lauriego za wszelka cenę starała się zwrócić jego uwagę na siebie.(Przepraszam za te plusiki)

Ach ten taniec.

A Paula wciąż próbuje.

A druga bliźniaczka tylko cicho klaszcze.

Nagle do uszu wszystkich zgromadzonych w parku dotarł huk wystrzelonej broni.Muzyka ucichła.Wszyscy powoli się odwrócili, a to co zobaczyli wstrząsnęło nimi.
Nieopodal sceny we krwi leżała zastrzelona młoda kobieta.
W cieniu stał też sprawca, którego po chwili zauważono. Simowie stali nieruchomo bojąc się o swoje życie, a morderca szyderczo śmiał im się w twarz.Nagle wymierzył broń w stronę Pauli.
Jej siostra chciała krzyknąć ale wiedziała, że to nie jest najlepszy pomysł.
Dziewczyna,która stała się celem bardzo się bała.Przed oczami miała wszystkie wesołe i smutne chwile.

Po paru minutach sprawca całego zdarzenia uśmiechnął się i powiedział ''żegnaj'' Paula zamknęła oczy, z których płynęły łzy.
Kolejny dźwięk wystrzelonej broni dało się usłyszeć.
Czy ktoś może ją jeszcze uratować?