View Single Post
stare 09.01.2013, 19:09   #177
Zielona Herbata

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simstory by Sqiera

Cytat:
Napisał Sqiera Zobacz post
Niejedna dziewczyna marzy o takim facecie. Jednak ona sama nie była do końca przekonana, czy to jest to czego szuka. Owszem, bardzo go lubiła, uwielbiała spędzać z nim czas. No i przede wszystkim czuła się przy nim bezpiecznie, ale zrozumiała, że to jednak Alex jest tym, na którym bardziej jej zależy. Poczuła to teraz , gdy właśnie mogła go stracić na zawsze. Nie chciała więcej ryzykować, chciała przy nim być.
ŻE CO ?! Jak możesz... ;-;

Cytat:
Napisał Sqiera Zobacz post
dobrze, jedyne co wam będę mogła zdradzić to to , że Mila na pewno zostanie panią Moore
Mam nadzieję,że tak się stanie. Bo inaczej to .. to ... nie wiem. :C
Ale niech Mila spojrzy w jego oczy. Są pełne romantyzmu,delikatności,i troskliwości !
Nie powinna marnować takiej okazji ! :C Rob ertos jest jedynym takim facetem na świecie,że chciałabym sama,żeby mój chłopak taki był ! D: Przecież jak patrze na jego oczy,to po prostu się w nim na amen zakochuję ! < 3333
A jeszcze jego kaloryferek.. ah,lubię takie widoczki !
I właśnie,pomarzyć o takim facecie...ah,jak się rozpisałam xD

I ogółem ten odcinek przeczytałam z taką ciupciuteńką złością. Mila musi się poważnie zastanowić. Alex ją zdradził,i ją skłamał,a ona mu taki czyn wybacza ? No ale cóż,life is brutal end full of zasadzkas. :C

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem