View Single Post
stare 10.01.2013, 15:18   #83
Misiaa12

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Rodzinki by Misiaa12

Po powrocie z Francji, bo tam odbył się nasz "miesiąc miodowy" miałam masę roboty. Matt podczas naszej nieobecności miał opiekować się naszym domem, a tylko naśmiecił. Z rana zadzwonił dzwonek do drzwi. Była to moja mama z niewyraźną miną.

-Mamo? Co cię tu sprowadza?-zapytałam.
-Musimy porozmawiać, nie denerwuj się-odparła.

Kiedy mama powiedziała żebym się nie denerwowała, przestraszyłam się.
-Mów-powiedziałam niepewnie.
-Kochanie, twoja siostra...-zaczęła-miała wypadek.
-Jaki wypadek?!-czułam jak ziemia mi się zapada.
-Nie udało się jej uratować.-Po policzku spłyneła jej łza.
Chciałam płakać,moja siostra. Ashley, moja starsza siostra Ashley.
-A mała?-Moja siostra miała malutką córeczkę, Sarah. Ojciec dziewczynki jest nieznany, zostawił Ashley jeszcze podczas ciąży.
-No właśnie. Jest u nas, ale nie możemy się nią opiekować, jesteśmy za starzy. Nie dadzą nam podjąć nad nią opieki, pomyślałam, że ty byś mogła...
-Ja? Ja mam męża...-zawsze chciałam mieć dziecko. Wzięliśmy ślub, mogło się spełnić moje marzenie.

-Tylko ty jej możesz pomóc-odrzekła.
-Nie wiem sama. Wiesz, że nie mogę podjąć decyzji bez Logana.

Już miesiąc później Sarah była z nami. Na początku nie wiedziałam jak opiekować się takim maleństwem. Bardzo przypominała mi Ashley.

Kochałam ją bardzo, była moim oczkiem w głowie. Oczywiście moim i Logana.

-Coś się stało?-zapytał Logan, który usiadł koło mnie.
-Nie nic, patrzę na małą-odpowiedziałam.
-Kocham cię, pamiętaj. Małą też, nie dam was skrzywdzić.

Nie mogłam tego wszystkiego ogarnąć. Śmierć mojej siostry, Sarah. Musiałam się komuś wyżalić, dlatego poszłam do Matta.

Smutki zatopiłam w kieliszku, nie byłam pijana. Bynajmniej tak uważałam.

Nie wiem jak do tego doszło, to była chwila. Ale wcale nie protestowałam, on też nie.

Rano kiedy się obudziłam, a obok mnie Matt doszło do mnie co się stało. Zdradziłam Logana i do tego z swoim przyjacielem. Bez słowa wyszłam, wstydziłam się spojrzeć Mattowi w oczy.

Teraz miałam grać dobrą żonę, która kocha bezgranicznie. Naprawdę kocham Logana, nie wiem dlaczego to się wtedy stało. Bałam się, że dowie się prawdy i nasza miłość ucierpi.

Kiedy mnie przytulał, całował czułam wstręt do siebie. Jak mogłam? Skrzywdziłam go i siebie.

Bonusik
Oto córka Molly i Matta (nie pamiętam jak ma na imię) Pograłam nimi zupełnie w nowej grze. Są małżeństwem, chodzą na randki i chcą kolejnego dziecka

Ostatnio edytowane przez Misiaa12 : 10.01.2013 - 15:21
Misiaa12 jest offline   Odpowiedź z Cytatem